VDMA’nın Tekstil Endüstrisi İçin Düzenlediği Teknoloji Webtalks Devam Ediyor

Teknoloji Webtalks’ın ikinci edisyonu “Solunum koruma maskeleri (FFP maskeleri ve cerrahi maskeler) için nonwoven üretimine yönelik geliştirilen teknolojiler” konusuna odaklanacak.

“VDMA tarafından desteklenen Tekstil Makineleri Webtalk” 15 Temmuz’da devam ediyor. Teknoloji Webtalks’ın ikinci edisyonun konusu “Solunum koruma maskeleri (FFP maskeleri ve cerrahi maskeler) için nonwoven üretimine yönelik geliştirilen teknolojiler” oldu. Web seminerine 24 ülkeden katılımcıların kaydı alındı. Webtalks’a katılmayı planlayanlar için detaylı bilgiler aşağıda yer alıyor:

Zaman: 15 Temmuz 2020, 14:00 – 16:00 (CEST).

Sunum yapan kişiler:

  • Entegre hat içi kalite kontrolü ile otomatik maske üretimi,

IMSTec GmbH Genel Müdürü, Edgar Mähringer-Kunz, www.imstec.de

  • Auxilium FM – Yüksek Hızlı Cerrahi Maske Üretim Makinesi

Winkler + Dünnebier Bölge Müdürü, Sven Weissoertel, www.w-d.de

  • Avrupa’da cerrahi maskelerin ve FFP maskelerinin sertifikalandırılması ve onaylanması için yollar

Peter Stieffenhofer, Lider İş Danışmanı, msg endüstri danışmanları www.msg-advisors.com

Sunumlardan sonra uzmanlar katılımcıların sorularını cevaplayacak.

COVID-19’daki mevcut durum ve dünya çapında yüz maskelerinin yüksek talebi nedeniyle, Webtalks sektörde yine iyi karşılandı. Bu bağlantı üzerinden kayıt olabilmek mümkün (katılım ücreti yok): https://register.gotowebinar.com/register/7314492715645397006

Diğer konularla ilgili ileri teknoloji webtalkleri hazırlanıyor. Konu ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilmek için www.machines-for-textiles.com/webtalk adresini takip edebilirsiniz.