Yarn Expo Sonbahar Etkinlik Tarihleri Ekim Ortasına Ertelendi

Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi’nde Kasım ayında düzenlenecek olan Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE), etkinlik alanında uzun süreli yenilenme çalışmaları yapılmasını gerektirdi. Fuar alanı 15-17 Ekim tarihleri arasında eşzamanlı olarak düzenlenecek olan ITMA ASIA + CITME Fuarı’na ve Yarn Expo Autumn 2018’e de ev sahipliği yapacak. 

Yeni ulusal hükümetin Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen CIIE’nin önemi, Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping tarafından 2017 yılında Kemer ve Yol Forumu’nun başlatılmasına ve Eylül ayı başından itibaren iki aylık süre içinde Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi’deki üç salonunun yenilenmesine ihtiyaç duyuldu. Fuar alanının etkinliklerle tam olarak uyuşmaması , Yarn Expo Sonbahar etkinliğinin iki hafta sonrasına ertelenmesine sebep oldu. Yarn Expo Sonbahar, 15-17 Ekim tarihlerinde aynı yerinde, Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bu nedenle, Yarn Expo Sonbahar, bu yıl Intertextile Shanghai Giyim Kumaşları Sonbahar etkinliği ile aynı zamanda düzenlenmeyecek; bunun yerine 19 Ekim’e kadar ekstra iki gün süren iki yıllık ITMA ASIA + CITME ile eşzamanlı olarak gerçekleşecek.

“Yarn Expo Sonbahar’ın ITMA ASYA + CITME Fuarı ile birlikte aynı güçlü iş sonucu alacağından eminiz.” 

Messe Frankfurt (HK) Ltd’nin Genel Müdürü Wendy Wen bu durumu şöyle açıkladı: “Salonların yetersiz olması öngörülemezdi. Ancak fuar alanından haber aldıktan sonra, fuara ev sahipliği yapmak için mümkün olan tüm alternatifleri hemen değerlendirdik. Yarn Expo Sonbahar Fuarı, Intertextile Shanghai Hazır Giyim Kumaşları ile eş zamanlı olarak gerçekleşmemesi talihsiz bir durum olsa da, ITMA ASIA + CITME ile aynı güçlü iş sonucu alacağından eminiz. ITMA ASYA + CITME’de yer alan farklı tekstil sektörlerinden 1.600’ün üzerinde tekstil makinesi üreticisi ve 100.000’den fazla ticari alıcı ile birlikte Yarn Expo katılımcıları, ev tekstili alıcıları ve hazır giyim üreticileri ile tanışarak çok sayıda fırsattan yararlanabilecek. ”

İplik ve elyaf endüstrisi için Asya’nın önde gelen ticaret platformu Yarn Expo Sonbahar, pamuk, yün, keten, sentetik elyaf ve iplikler, doğal ve karışımlı iplikler, fantezi ve karışımlı iplikler ve ayrıca elastik dahil olmak üzere özel ürünlerle birlikte dünyanın dört bir yanından gelen kaliteli tedarikçileriyle buluşacak. Geçtiğimiz yılki Sonbahar etkinliği, 13 ülke ve bölgeden 493 katılımcının ve 84 ülke ve bölgeden 17.185 ticari alıcının dikkatini çekmeyi başarmıştı.