Yeni WeftMaster SFB ile Geleceğimizi yeniden tasarlayın

Paketlerinizin nasıl güvenli bir şekilde ulaştığını hiç merak ettiniz mi? Biz Cevabı biliyoruz!

E-ticaret dünya çapında zemin kazandı – ve burada kalıcı olacaktır. Depolar ve kamyonlar, çok çeşitli malların yalnızca müşteriler için mevcut olmasını değil, aynı zamanda mümkün olan en hızlı şekilde sevk edilmesini sağlamak için çok çalışıyor. Bu telaşlı çevrimiçi alışveriş dünyasında, brandalar her yerdedir! Malları olumsuz hava koşullarından ve diğer faktörlerden korumak, son müşterilerin memnun kalmasına yardımcı olur. Loepfe’nin WeftMaster SFB-L iplik freni, bu kaplamalı teknik kumaşları projektil ve rapierli tezgahlarda en ekonomik şekilde üretmek için mükemmel bir sistemdir.

WeftMaster SFB atkı freni, dünya çapında uzun yıllardır projektil ve rapierli dokuma makinelerinde kullanılmaktadır. Loepfe, 1955’teki kuruluşundan bu yana dokuma endüstrisinin güvenilir ve uzman bir ortağı olmuştur. Loepfe bugün hala çeşitli dokuma ürünlerini daha da geliştirmeye kararlıdır. Örneğin, SFB atkı freni için kontrol elektroniği yakın zamanda gelecek için yeniden tasarlandı. Yeni elektronikler artık önceki 3 fren yerine 4 freni kontrol edebiliyor, bu da yerden tasarruf sağlıyor ve fren yavaşlama ayarını basitleştiriyor. Ek olarak, girişler artık galvanik olarak izole edilmiştir.

Projektil dokuma tezgahları, çok çeşitli kumaşların üretimi için tasarlanmıştır ve özellikle ağır kumaşlar üretilirken yer tasarrufu sağladığı düşünülmektedir. Bu nedenle, özellikle teknik tekstiller alanında uygulamalar neredeyse sonsuzdur. Odak noktası her zaman çeşitli son ürünlerin yüksek kalite gereksinimlerine odaklanır. Özellikle düşük gerilme mukavemetine sahip iplikler kullanıldığında, atkı gerginliği belirleyici bir parametredir. Çok fazla gerdirme düzgün olmayan kumaşa veya – en kötü durumda – atkı ipliği kopmalarına yol açabilir ve bu da pahalı makine duruşlarına yol açar. Bu nedenle, tüm iplik türleri için sabit, eşit bir atkı ipliği gerginliği gereklidir.

WeftMaster SFB elektronik atkı ipliği freni kullanılarak, atkı kopuşlarının sayısı en az% 50 azaltılabilir. Kullanımı, dokuma fabrikalarına çok kısa sürede amorti eder ve kumaşın kalitesini önemli ölçüde artırır. Her atkı kopuşu potansiyel bir hata kaynağıdır (başlangıç ​​hataları, şerit oluşumu vb. Dahil).

WeftMaster SFB atkı freninin makine verimliliğini nasıl artırdığı hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz. https://www.loepfe.com/en/navigation/gnav/know-how/011-wm-efficiency

WeftMaster SFB atkı freni, aşağıdakilerin üretimi için kullanılmaktadır:
 Kamyonlar, reklamlar, tarım ve mimarlık için branda kumaşları
 Filtre kumaşı, örn. su filtrasyonu veya kağıt üretimi için
 Geotekstiller
 Ekran baskıları
 Tuval
 Konveyör bantlar, kayışlar
 Kan filtreleri
 Cep telefonları için mikrofon filtreleri
 Cep telefonları için hoparlör filtreleri
 Otomobil parçaları için karbon fiber kumaşlar
 Halı altlığı
 Bigbags
 Patates torbası kumaşları
 İç giyim için ipek kumaşlar
 Takım elbise için yün kumaşlar

Farklı kumaşların gereksinimleri çok çeşitlidir ve dokuma fabrikaları genellikle bireysel çözümlere bağlıdır. Bu bilinçle Loepfe, müşterilerine her tür projektil ve rapierli dokuma makineleri için uygun çözümler sunmaktadır. Dahası, dokuma fabrikaları her zaman Loepfe uzmanlarının doğrudan ve hızlı yardımına güvenebilir.