Savio, En son İplik Eğirme Teknolojileri İle ITM 2022 de

Makine yatırım getirisini en üst düzeye çıkarmak için çözüm odaklı portföy

Savio, 14-18 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul, Türkiye’de gerçekleştirilecek olan “ITM İSTANBUL 2022” fuarına 3. salon 311A da ki stant ile katılacak. Fiziksel etkinliklere geri dönmek ve müşterilerimizle tekrar yüz yüze buluşmak çok önemli. Türkiye, Savio için en büyük tekstil pazarlarından biridir, bu nedenle yeni projelerini en gelişmiş ve otomatik makinelerle desteklemek için Türk müşterilere gösterilen özen esastır.

Savio, bobinaj, çözüm odaklı olan; sürekli çekme için bobinaj, şişirme ve ısıl fiksaj ve TFO büküm   makine portföyünü İstanbul ITM 2022 fuarında sergileyecek.

Hangi eğirme teknolojisinin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğuna karar vermek için Savio, nihai iplik ürününün kalitesini desteklemek için çok sayıda çözüm sunar. Türkiye pazarı için birkaç çözüm önermek gerekirse:

  • DENİM İPLİK İŞLEME İÇİN SAVIO ÇÖZÜMLERİ: Savio otomatik sarıcılar, çift çekirdekli iplikler gibi mevcut çok talep edilen ürün gibi özel iplikleri kolayca işleyebilir. Savio sarma ünitesi, mükemmel eklemeler ve mükemmel bobin şekli sağlamak için temizleme, ekleme ve gerilim kontrol cihazlarıyla donatılmıştır.
  • AKRİLİK İPLİK İŞLEME İÇİN SAVIO ÇÖZÜMLERİ: Uzun yıllara dayanan deneyim ve müşterilerle yakın iş birliği, Savio’nun akrilik iplik üretimi için çeşitli çözümler sunmasına olanak sağlamıştır. Volufil makine işleminin etkisi, akrilik elyaflara boyutsal stabilite, daha yüksek hacim, kırışma direnci veya mükemmel hacimli düzenli bir geometrik yapı elde eden sıcaklık direnci verir.

“Multicone” teknolojisi ve Sirius büküm makineleri, boyama, örme ve ev döşemesi için akrilik ambalaj üreten müşterilerimize de hitap etmektedir.

  • BOYAMA İŞLEMİ İÇİN PAKETLER İÇİN SAVIO ÇÖZÜMLERİ: İplik bobininin ağırlığı ve yoğunluğu, düzgün ve sorunsuz boyama için standartlaştırılması gereken iki önemli parametredir. Yumuşak bobin sarımı, sadece boyama kalitesini değil aynı zamanda boyama sonrası operasyonları da doğrudan etkileyen en önemli boyama öncesi operasyondur. Her çeşit kısa stapelli iplikler için Savio sarım makineleri, boya bobini sarımı, çözgü hazırlığı ve parafinli veya cihazsız geri sarımı için uygundur.
  • SELÜLOZİK ve TENCEL™ ELYAF İŞLEME İÇİN SAVIO ÇÖZÜMLERİ: TENCEL™ elyafın üretim sürecindeki karmaşıklığa göre Savio, sarım sürecinde iplik kontrolüne büyük önem veriyor.
  • SÜPER İNCE İPLİK İŞLEME İÇİN SAVIO ÇÖZÜMLERİ: Savio Multicone teknolojisi ve Sirius büküm makineleri, özellikle Nm 200 ve üzeri boyama ve çok ince numaralar için bobinler üreten müşterilerimize hitap etmektedir.