VandeWiele ITM 2022 de

En kaliteli halıları en ekonomik fiyatlarla üretin

Vandewiele ekibi, tekstil teknolojisi liderlerinin 4 yıl aradan sonra bir araya geleceği ilk büyük organizasyon olan ve 14-18 Haziran 2022’de İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak ITM 2022 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarın da müşterilerini tekrar ağırlamaktan mutluluk duyuyor.

Vandewiele, RCE+ halı dokuma makinesinde geleneksel olarak dokunmuş birçok halının yanı sıra, Fast Creel, kesme döngü makineleri ve hafif halı dokumak için özel makinelere sahip dijital kontrollü RCF makinesini de tanıtacak ve halı örnekleri ile gösterilecektir.

İpliklerin dijital kontrolü, yeni kalitelerin geliştirilmesine, daha yüksek üretim verimliliğine ve makine parkının daha yakından takip edilmesine olanak tanır. İplik telefi en yüksek üretim hızında azaltılır. Kesik havlı halıların düz dokuma ve sisal görünümlü halı kombinasyonları sunulacaktır.

Doğal olarak en yüksek halı kaliteleri de tarak 1000 d/m 10 renk, 1200 d/m ve 1500 d/m ile 5.000.000 nokta/m²’ye kadar gösterilecektir.

Taftingde, hav ipliklerinin dijital kontrolü (IPD olarak da adlandırılan aktif iplik beslemesi), Vandewiele’nin geleneksel Axminster halılarıyla rekabet eden 8 renkte yüksek çözünürlüklü Colortec 1/10″ tafting halısı veya 1/7″ ölçü geliştirmesine olanak sağlamıştır. Ancak aynı zamanda düz halılar, suni çim ve fayans ve diğer uygulamalar için ve sayısız makine portföyü için çözümler vurgulanacaktır.

ITM etkinliği süresince VANDEWIELE, son derece başarılı Bonas JI jakar yelpazesine en yeni ilavesini gösterecek: JIL. JIL, müşterilerimize aynı makine yelpazesinde daha yüksek kanca kapasiteleri sağlayan JI serisinin mantıksal uzantısını temsil eder. JI ürün yelpazemizde 11520’ye kadar kanca kapasiteleri artık mümkün. Daha da büyük kapasiteler gerekiyorsa, tek bir makinede 31000’den fazla kancaya çıkan SI makinesini tanıtacak.

JI, tanıtımından bu yana muazzam bir başarı elde etti. Bugün tüm jakar makinelerimizde kullanılan yeni 96 teknolojisinin tanıtımı sayesinde birçok tekstil ülkesinde pazar lideri konumumuzu güçlendirdik veya kazandık. Aralığı maksimum 5760’tan 11520’lik yeni maksimum kanca kapasitesine genişletmek, JI’yi çoğu müşteri için tercih edilen seçenek haline getirecektir.

ITM’deki Bonas JIL Vandewiele standında, özel üst yapımızı kullanan bir Picanol Optimax 190cm dokuma tezgahında gösterilecek ve klasik portal kurulumlarından çok daha düşük bir çatı yüksekliğine sahip çok kompakt bir kurulum sağlanacak. Bu, makinelerimizin tüm dokuma salonlarına kurulmasını sağlar. Tam tekrar tasarımı ile 9600 kanca JIL dokuma döşeme kumaşı görebileceksiniz.

Yeni, son derece kullanıcı dostu ve pratik kontrol yazılımı, dokuma tezgahının yanında görülebilir. Tezgah üstü tasarım değişikliği olanakları ile birlikte tam uyumluluk ve üretim takibi.

Bejimac tarafında, size yeni otonom kesme makinemiz ATSH’yi ayrıntılı olarak sunmaktan mutluluk duyacağız. Bu makine, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yeni teknolojileri nasıl geliştirdiğimizin bir örneğidir.

Arka kaplama için odak noktası, günümüzde önemli bir konu olan enerji tasarrufu olacaktır.