ITEMA Çığır Açan Dokuma Yenilikleri ile ITMA Asia + CITME 2018’de

Dünyanın en büyük özel dokuma çözümlerinin tedarikçisi Itema iki en yeni dokuma makinasını ve dokuma inovasyonlarını sergiliyor.

15-19 Ekim’de Şanghay’da düzenlenecek ITMA ASIA + CITME 2018 için Itema, sınıfının en iyisi dokuma makineleri, yedek parçalar ve entegre hizmetler olmak üzere etkileyici bir ürün yelpazesi hazırladı.

Çin’deki en üst düzey organizasyona sahip – Itema Weaving Machinery China – 150 çalışanı olan ve İtalya’daki şirket merkezinde uygulanan en modern yalın üretim konseptlerini temel alan montaj hattı ile Itema, birinci sınıf üretim tesislerindek en yeni nesil makinalarını bir araya getiriyor. Hem Avrupa’da hem de Çin’de olan Itema müşterileri Itema makinelerini satın aldıklarında aradıkları detay, kalite, güvenilirlik ve performanslar aynı titizlikle devam ediyor. Dokuma endüstrisinde geleceğe yönelik bu stratejiyi benimseyen tek üretici firma Itema, Çin’deki ve dünya çapındaki tüm dokumacıların piyasadaki en yeni ve en gelişmiş teknolojiyi daima hak ettiğine inanıyor.

Itema, ITMA Asia + CITME 2018’de

ITMA Asia’nın ziyaretçileri, Itema dokuma teknolojisini takdir etmek ve incelemek için birden çok sayıda şansa sahip olacaklar. Sergide toplam 6 Itema standı (Salon 3 Booth C25) ve Salon 3’teki ortak standlarda kalan toplam 15 Itema dokuma makinası bulunuyor.

Itema makinaları dizisinin mutlak yıldızları, her ikisi de dünya çapında iyi bilinen Itema modelleri olan R95002denim ve R90002‘nin ikinci nesilini temsil eden iki yeni rapier makinası olacak.

Itema R95002denim, Çin’de ilk çıkışını yapıyor

Itema’nın denime adanmış rapierli dokuma makinesinin ikinci nesli R95002denim, Çin’de ilk defa Asya-Pasifik dokumacıları için sergilenecek.

Nisan 2018’de piyasaya sürülen Itema R95002, şimdiye kadar dünyanın dört bir yanından gelen ilgi ve talepleri birleştirerek yılın en önemli makinelerinden oldu. ITMA Asia ziyaretçileri bu etkinlik sayesinde R95002denim tarafından sağlanan olağanüstü avantajları ilk elden görebilecek.

Eşsiz maliyet tasarrufu, olağanüstü kumaş kalitesi ve seçkin kullanıcı deneyimi gibi anahtar sözcüklere sahip R95002denim, denim cihazları pazarında rakipsiz bir rekabet avantajı sağlayan üstün yetenekli cihazlara ve gelişmiş becerilere sahiptir.

Tasarruf, R95002denim’in can alıcı noktasıdır. Ana mekanik bileşenlerin optimizasyonu, enerji tüketimininde önemli bir azaltma olanağı sağlamakla kalmaz. Aynı zamanda makine, endüstride daha önce hiç görülmemiş devrim niteliğinde bir cihaz olan iSAVERTM ile donatılmıştır, bu da sol taraftaki atık kenarını ortadan kaldırır. Bu sayede kumaş eşsiz bir tasarruf sağlar.

Itema’nın gelişmiş inovasyon departmanı ItemaLab tarafından tasarlanan ve geliştirilen iSAVERTM, en yenilikçi mekatronik prensipleri bir araya getiriyor ve dokumacının asla elde edemeyeceğini beklediği tasarruflar sağlıyor. Ayrıca bu makina, dokuma endüstrisinde ilk kez olarak kaynak kullanımında tasarruf ve israfta önemli bir azalma sağladığı için kumaş üretimine sürdürülebilir bir yaklaşım sahiptir.

Itema’nın R95002denim makinesi, hem İtalya hem de Çin başta olmak üzere üretim tesislerinde dünya standartlarında aynı kalite garantisi ile üretilmekte olup, dünya çapındaki müşterilere en hızlı zamanda pazarlamayı ve aynı mükemmel makineyi garanti etmektedir.

Itema R90002: ITMA Asia 2018’de ilk kez dokuma dünyasına sunuldu

Çin’deki Itema üretim tesislerinde üretilen ve bir araya getirilen R9000, Itema R95002denim’de uygulanan en son İkinci Nesil teknolojik ilerlemelerden bazılarını ödünç alarak, ITMA Asia’ya tamamen yenilenen bir versiyonla geliyor. R9000 İkinci Nesil, dokumacı için somut ve önemli avantajlara sahip olmasıyla makinayı rekabetten daha da uzaklaştıracak. Hatta, R90002 optimize edilmiş bileşenler, önceki modele kıyasla daha önemli enerji tasarrufu ve performans gelişmelerine yol açan önemli mekanik özellikler ile uygulanmaktadır. Üstelik, yeni makinenin ergonomisi, günlük tekstil işlemlerini gerçekleştirirken dokumacı için Itema Electronic NCP (New Common Platform)’nin yüksek performanslı, süper hassas bir dokunmatik ekran konsoluyla makinenin erişilebilirliğini kolaylaştırarak olağanüstü bir kullanıcı dostu olmayı garanti ediyor. R90002, ITMA Asia’daki gösterisinde moda giyim tarzını dokuma üstünlüğüne sahiptir ve Itema FPA – Free Positive Approach weft transfer- ile donatılmıştır. Bu da, kılavuz elemanlar olmaması nedeniyle çok yönlü üstünlük sağlıyor. Ayrıca, R90002, hız ve üstün makine performansları sağlayan Stäubli dobby 2678 ile birlikte çalışacak.

Itema standı: komple seri

R90002 ve R95002denim’e ek olarak, Itema standında iki tane daha rapier makinesi ve iki adet airjet makinesi sergilenecek.

Dünya çapında yüksek kaliteli havlu dokuma pazarı şampiyonu olan R9500terry, tanınmış ve benzersiz avantajları ile tamamen dolu ITMA Asia’ya geliyor. R9500terry benzersiz tekstil çeşitliliği ve üstün kumaş kalitesini göstermek için ağır bir banyo paspası örecek.

Sonuncu ama son derece önemli olarak, Itema, ITMA Asya’da R9500 ürün yelpazesini en geniş dokuma genişliği olan 540cm’de sergileyecek. Teknik kumaşlar için özelleştirilmiş özel versiyonların ve her uygulama için ek olarak özel cihazların sürekli olarak kullanıma sunulması, Itema tarafından üretilen R9500’yı en iyi monofilament ipliğe sahip olanlar için ve ayrıca yüksek dirençli çok katlı iplik ve çoklu toplama ilaveli kumaşlar da dahil olmak üzere tüm teknik tekstil ürünlerin üretimi için mükemmel bir makine haline getiriyor. Çin ve Asya ülkelerinde teknik kumaş üretiminin yaygınlığı göz önüne alındığında, kaplama kumaş tarzını dokuyan R9500 540cm dokuma salonunda kesinlikle bir dikkat noktasını temsil edecektir.

Airjet tarafından, ITMA Asia’da, iki Itema airjet makinesinin sahnesi olacak. Bunlardan biri A9500 dokuma kumaşı dokuma diğeri ise A9500p alt ağırlık kumaşı dokuma.

2014 yılında ITMA Asya pazarında daha hızlı girmek ve pazara sunulmak üzere geliştirilen A9500p, bugün gerçek bir pazar başarısı elde etti. En çok Hintli üreticiler tarafından talep gören, yorulmak bilmeyen üretim kapasitesi sayesinde A9500p, günlük ara vermeden dokuma gücü ve üstün kumaş kalitesi ile en yüksek üretim hızına ve en yüksek giyim kumaşı yelpazesine sahip. ITMA Asya’da sergilenen A9500p, üstün kumaş kalitesi ve önemli maliyet tasarrufu sağlayan bu makina, Itema Double Tandem Nozzles dahil oyun alanı donanımına ve en yenilikçi, olağanüstü hava jeti ile teknolojik gelişmelere sahip olacak.

Ayrıca, A9500 ( 280cm ) gösteride, konfeksiyon ve moda kumaş dokumacılarının yararı için mutlak bir anahtar iyileştirme özelliğini sergileyecek. Makine, üstün bir kumaş kalitesi sağlayan ve dokumacılar için önemli artı bir değer yaratan 10 mm’lik kenarlar için yeni pinömatik gerdiriciler ile donatılacaktır.

Itema standı: yedek parça ve satış sonrası servis

Itema’nın piyasadaki en yeni ve en yenilikçi dokuma makinelerinin üretimine ek olarak, şirket yedek parça ve satış sonrası desteğini de müşterilerine sunacaktır.Itema, yüksek kaliteli yedek parçalar aracılığıyla rahatlık sunmak için hızlı ve güvenilir hizmet, tezgahlara yeni bir canlılık sağlamak için mevcut tezgahlarda, elektrikli, elektronik ve mekanik onarımlar ile makine performansını optimize etmek ve en son Itema yeniliklerini iyileştirmek için özelleştirilmiş yükseltme kitler, bunun yanı sıra Itema dokumacılarının dokuma makinelerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak için eğitim gibi bir çok fırsatı müşterilerine sunacak. Ziyaretçiler Özel Ürün Bakım ve Yedek Parça ekipleri buluşmak için Itema standına gelebilirler.

Bir Itema Grup Şirketi : Lamiflex Standı

Lamiflex temsilcileri piyasadaki orijinal esnek rapier bantları, dişli çarkları ve diğer aksesuarların en kapsamlı portföyünü sergilemek üzere Salon 3 – Stand E9’da hazır bulunacaklar. Lamiflex, piyasadaki ilk esnek rapier bandını icat etti ve şimdi, gelişmiş kompozit malzemeler tasarımı ve dokuma için sınıfının en iyisi olan bant ve aksesuarların sahibi ve bunun yanı sıra diğer endüstriler söz konusu olduğunda tartışmasız teknolojik bir liderdir. Itema ve Lamiflex arasındaki sinerjinin ilk sonucu, R95002denim’de bulunan yepyeni TLC üç katmanlı karbon banttır.

ITMA Asya + CINTE 2018’de ITEMA DOKUMA MAKİNALARI (Salon 3, Stand C25):

  • Rapier R95002denim – 220cm – Streç Denim
  • Rapier R90002 – 220cm – Moda Kıyafetleri
  • Rapier R9500terry – 280cm – Terry Banyo Paspası
  • Rapier R9500 – 540cm – Kaplama Kumaşı
  • Airjet A9500 – 280cm – Giyisi
  • Airjet A9500p – 190cm – Alt ağırlık