CREALET Yeni Kurumsal Tasarımı ile ITMA 2019’da

Dünyanın en önemli Tekstil Makineleri Fuarı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. CREALET, 20 – 26 Haziran tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecek olan ITMA 2019’da dar ve geniş dokuma makinelerine yönelik elektronik çözgü takviyesi için inovatif teknolojilerini sunacak.

Ticaret fuarı, CREALET ‘in ana faaliyetlerini tam olarak yansıtan TEKSTİL DÜNYASINDAKİ YENİLENMELERE odaklanıyor. Bu nedenle ITMA, CREALET’in portföyünün tamamını göstermesi, uzmanlar ve müşterilerle fikir alışverişleri ve genç yeteneklerle buluşmak için ideal bir platform.

İki bağımsız şirket olan CREALET AG ve Rüti Textil GmbH, birlikte bu ticaret fuarına katılıma fırsatı yakaladı. Her iki şirket de, Endüstri 4.0 alanında en son teknolojileri kullanımları ile dokuma proseslerinde uzmanlıklarını sergileyecek.

CREALET AG, özelleştirilmiş çözgü takviye sistemlerinde, Rüti Textil GmbH ise atkı yerleştirme ve geliştirme işlerinde tanınan markalar arasında yer alıyor.

CREALET’in yeni görünümünün tanıtımı

CREALET, yeni kurumsal tasarımın tanıtımını yenilenmiş bir logo ile duyurmaktan heyecan duyduğunu belitti. Yeni tasarım, şirketin evrimi ve nesil liderleri önderliğinde oluşan yeni ürün ve hizmetler ile uyum içinde oluşturulmuştur.

Tüm alanlar, prosesler ve iletişim kanalları bu yeni tasarıma ile donatılacak- ancak hepsini aynı anda güncellemek mümkün değil.

CREALET, günümüzün nabzına yeni bir bakışla kendini gösteriyor

ITMA ziyaretçileri, şirketin yeni ve taze görünümün yanı sıra küçük çözgü leventlerinde, çözgü gerilimi kontrolünü optimize etmek için yeni ve ilham verici özellikler umabilirler. CREALET’in temel yetkinliği, dar ve geniş dokuma makineleri için çözgü gerginliği kontrolünde özel çözümlerdir.

Çözgü gerilimi kontrolü için yeni özellikler

CREALET, akıllı bir sistem ağında en yüksek dinamikleri destekleyen, hızlı ve hassas bir konumlandırma ve senkronize hareketler sağlayan sürücüler ve kontroller geliştiriyor.

LT kontrol ünitesi

Yeni LT kontrol ünitesi, çözgü gerginliği kontrolü için bir kumanda ünitesidir. Ünite, çözgü gerginliğinin ölçülmesi ve kontrolünün gerekli olduğu alanlarında uygunluk gösteriyor. Uygulama alanları, geniş dokuma makinelerinde şerit dokuma veya kenar bobinlerinde küçük çözgü leventlerinin kontrolüdür. Makaradan dokuma yapılırken de takviye silindirleriyle çözgü takviyesi için kullanılabiliyor.

LT kontrol ünitesi, Tekstil Endüstrisinde sürekli çalışmalar için hızlı ayar özelliğine göre tasarlanmış. Ünite, ölçülen çözgü gerginliğini, aktif fonksiyonları / ayarları ve menüdeki ekran ayarlarını gösteren bir ekran içeriyor.

Endüstri 4.0 ve Nesnelerin İnterneti (IoT)

CREALET, nitelikli ortakları ile birlikte CREALET’in konumunu genişletmek, akıllı fabrika ve Nesnelerin İnterneti gibi hızlı bir şekilde gelişen endüstriyel dijitalleşme ve trendler üzerindeki zorluklar ve beklentileri aşmak için çalışıyor.

Şirketin bu yöndeki ilk adımı, güvenlikle ilgili dar kumaşlar alanında ilerleyen bir müşteri projesiyle çoktan gerçekleştirilmiştir.

Sürdürülebilirlik ile inovasyon – makineleriniz için yeni bir soluk

CREALET, modern ve verimli tahrik ve kontrol bileşenlerinin gereksinimlerini karşılamakta zorlanan dar ve geniş dokumacılık için mevcut çözgü çıkarma makinelerinde uzmanlaşmıştır.

Bu, gereken iş miktarını azaltıp kumaş kalitesini de iyileştiriyor.

CREALET hizmetindeki avantajlar:

  • Mevcut makinelerin otomasyonunun arttırılması
  • Güvenilirliği artırmak
  • Kaliteyi ve üretkenliği artırmak
  • Ekipman ömrünün uzatılması

CREALET, ITMA Fuarı’nda ziyaretçilerini şu konularda bilgilendirecek:

  • Elektronik ateşleme ve kumaş tansiyon cihazları
  • Dokuma makinelerinde çözgü levendi cihazları
  • Bir veya daha fazla çözgü levendi için çözgü levendi standı
  • Çözgü sehpasında dokuma için iplik takviyesi cihazı
  • Elektronik kumaş kenarı ipliği bırakma