Devrim Niteliğindeki Rapierli Dokuma Makinesi Ultimax

Picanol’un tamamen yeni ve devrim niteliğindeki rapierli dokuma makinesi Ultimax, ilk kez Asya’da Tanıttı.

Milano’daki ITMA 2023’ün hemen ardından düzenlenen ITMA ASIA + CITME, Picanol’un hava jetli ve rapierli dokuma makinelerinde teknolojik liderliğini göstermesi için bir kez daha mükemmel bir fırsatı sundu. ITMA ASIA + CITME ziyaretçileri, 19-23 Kasım 2023 tarihleri arasında Şangay’daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi’nde Salon 3, Stand C11’de beş farklı yüksek teknolojili dokuma makinesi tipini ve PicConnect dijital platformunu keşfettiler.

“Mevcut küresel iş ortamının oldukça zorlu hale geldiğini söylemeye gerek yok. Picanol olarak biz, doğru ortağı seçerek bu zorlukların üstesinden gelinebileceğinden eminiz. Müşterilerimizin bunu yapabilmeleri için mümkün olan en iyi ortak olmak istiyoruz. Müşterilerimize olabildiğince yakın olmak için satış ve servis ağımızı genişletmeye devam etmekle kalmıyor, aynı zamanda dünyanın önde gelen dokuma makinesi üreticisi olmayı ve en iyi ürünleri ve teknolojik çözümleri sunmayı da hedefliyoruz. Dört tasarım prensibimize (Akıllı Performans, İçerideki Sürdürülebilirlik, Verilere Dayalı ve Sezgisel Kontrol) bağlı kalarak sektörde standardı belirleme konusunda bir kez daha başarılı olduk. Çin pazarına yönelik bir prömiyer olarak, yepyeni Ultimax rapier makinesini ve OmniPlus-i Connect hava jetli dokuma makinemizdeki yenilikleri tanıttık. Ayrıca benzersiz dijital platformumuz PicConnect’i de gösterdik. Bunların hepsi beş makinemiz ve standımızda sahip olacağımız en son teknolojiye sahip demo olanakları ile gösterilmiş oldu” yorumunu yaptı Dokuma Makineleri Başkan Yardımcısı Johan Verstraete.
Picanol’un sergilediği beş dokuma makinesi: en yeni Ultimax rapier makinesinin yanı sıra GTMax-i 3.0 Connect ve bir GTMax-S Connect rapier makinesi. Ayrıca OmniPlus-i Connect airjet dokuma makinelerinden iki tanesi Picanol standında sergilendi. Satış ve servis ekibimiz ayrıca yeni dijital platformumuz PicConnect’in benzersiz işlevlerini de gösterdi. PicConnect ile Picanol, dijital araçlarını ve hizmetlerini tek bir tamamen dijital platformda merkezileştiriyor. ITMA ASIA + CITME’de ziyaretçiler, Picanol dokuma makinelerinin sunduğu olanaklardan tam anlamıyla yararlanmak için PicConnect’in tüm avantajlarını ve en yeni özelliklerini keşfetme fırsatına sahip oldular.