FONG’S Europe’tan Uzun Tüp Boyamada Yenilikler

CHTC FONG’S International Group’un üyesi olan FONG’S Europe, ITMA Barselona’da yeni THEN Supratec LTM hidrolik uzun-tüp boyama makinesinin detaylarını tanıtacak.

Almanya, Schwäbisch Hall’da bulunan FONG’S Europe şirketi, bu yıl ileri boyama teknolojisi için THEN markasının 100. yıldönümünü kutluyor.

Şirket, aynı zamanda Barselona’da yeni THEN Smartflow TSF hidrolik yüksek sıcaklık boyama makinesini tanıtmaya hazırlanıyor. THEN Smartflow, bir dizi patentli yeni özellik ile ayırt edilir ve jet boyama için piyasada mevcut olan en düşük enerjiyi ve su tüketim oranlarınını elde etmek için tasarlanmıştır.

Bu makine, boyanan malzemelere bağlı olarak 1:15 ila 1: 4 arasında boya likörü oranını optimize etmek amacıyla Then Flexkier’in açısını kuru (jet) veya ıslak (taşma) mod boyama için değiştirebilme özelliği ile ayırt edebilir.

THEN makinesi, yardımcı maddeleri, su ve enerjiyi önemli tasarruflara dönüştürür.

Yeni THEN Supratec LTM hidrolik uzun tüp boyama makinesi.

THEN Supratec LTM, 25 g / lm ila 380 g / lm ağırlık aralığında, en hassas ürünlerden en ağır malzemelere kadar uzanan hem dokuma hem de örme kumaşların işlenmesi için uygundur. Supratec LTM, değişken nozıl ve örgülü kumaş arasındaki aşırı düşük kaldırma yüksekliği nedeniyle çok düşük bir gerilimde çalışabilmektedir.

FONG’un Avrupa Satış ve Pazarlama Müdür Richard Fander bu avantajlarla ilgili olarak: “Piyasadaki mevcut Supratec makineleri, yüksek elastan içeriği olan polyesterden poliamitelere kadar çok çeşitli narin sentetik kumaşlar için mükemmel performans sunar. Malzemenin tutamağını iyileştiren, maliyetleri düşüren ve işlenen kumaşın uzunlamasına gerilmesini sağlayan bu makine, vinçle çalışan makinelere göre daha düşük ısı ayarıyla önemli ayarlamalar yapabilir.” Dedi ve şu sözleri ekledi: “Makinenin bir ve iki taşıma borusu için otomatik yerleştirme sistemi, değişken hız ayarı için frekans kontrollü bir sürüş motoruyla donatılmıştır ve bu sistem herhangi bir kumaş dolaşma riskini ortadan kaldırmaktadır.”

Her bir boya kazanı, tekrar işlenen kumaşa bağlı olarak 230 kg’a kadar bir kapasiteye sahiptir ve kazanların çalışma hızları dakikada 80 ila 600 metre arasındadır.

FONG’S Europe, ITMA 2019’da Salon 2, D101 Standı’nda yer alacak.