Groz-Beckert Keçe ve Taraklama Uzmanları IDEA Miami’de

Groz-Beckert, 26 – 28 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek IDEA Fuarı’nda Keçe ve Taraklama ürün alanlarını sunacak.

IDEA Miami, uluslararası nonwoven endüstrisinde, nonwoven ve teknik tekstiller alanında önemli fuarlardan biri olarak biliniyor. Miami Beach Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan bu fuarda 550’den fazla katılımcı, 70 ülkeden ziyaretçi ve şirket bir araya gelecek. Groz-Beckert uzmanları, 1224 numaralı stantta nonwoven üretimi için şirketin en yeni ürünleri ve çözümlerini sunacak.

Şirketin keçelenme ürün bölümü, nonwoven yüzey kumaş endüstrisi için inovatif HyTec® P jet şeridini ve bununla beraber, bu şeridin tüm mekanik özelliklere sahip çizilme rezistansı, önemli ölçüde daha yüksek sertliği sayesinde sağlanan bükülme direnci ve servis ömrünü gösterecek. Akrilik sergi, yeni HyTec® P jet şeridinin üç farklı versiyonunu gösterecek.

Groz-Beckert ayrıca özel iğne çözümlerine de odaklanacak: EcoStar® ve GEBECON® Keçe İğnesi.

EcoStar® keçe iğnesinin özel çalışma parçası profili, tüm uygulamalarda ürün yüzey kalitesi için en yüksek talepleri karşılamaktadır. Standart keçe iğnesiyle karşılaştırıldığında EcoStar® keçe iğnesi, iğneleme işleminde yüzde 7’ye kadar enerji tasarrufu sağlar.

GEBECON® keçe iğnesi ile kullanıcılar aynı zamanda son ürünün yüzey kalitesinden de faydalanırlar. İğnenin patentli çalışma parçası tasarımı optimum eğilme direnci sağlar ve iyileştirilmiş iğneleme parametreleriyle sonuçlanır.

Büyütülmüş ölçü modelleri, GEBECON® ve EcoStar® keçe iğnelerinin özel geometrilerini ve şekillerini en ince ayrıntısına kadar temsil eder.

Groz-Beckert standını ziyaret edenler için özel olarak, laboratuvar ölçekli bir iğneleme makinesinde canlı bir gösteri gerçekleşecek. Bu gösteride, GEBECON® keçe iğnesinin, standart bir konik keçe iğnesi ile delme kuvveti ölçüm cihazı aracılığıyla karşılaştırılarak GEBECON® ‘nin sağladığı avantajlar vurgulanacak.

Taraklama ürün alanı da aynı zamanda ürün ve hizmet yelpazesiyle IDEA’da temsil edilecek. Groz-Beckert standında, Taraklama ürün alanı, nonwoven endüstrisi için geniş kapsamlı hizmet yelpazesini sunacak ve ziyaretçiler Taraklama uzmanlarıyla karşılıklı görüşmeler gerçekleştirebilecekler.