Makineler, WEBSHOP ve Daha Fazlası

KARL MAYER Teknik Tekstiller, kompozit endüstrisinin uzman ortağı olarak 12 – 14 Mart 2019 tarihleri arasında Paris, JEC World’da kendini gösterecek.

KARL MAYER Teknik Tekstiller GmbH, kompozit sektöründe önemli bir oyuncu olduğundan lider ticaret fuarı JEC World’a katılım şirket için olmazsa olmazlar arasında. 12 – 14 Mart tarihleri arasında Paris Nord Villepinte Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda KARL MAYER Teknik Tekstiller danışma standı (Salon 5, Q 58) üzerinde yüksek kaliteli sağlamlaştırma tekstilleri üretmek için inovatif çözümler gösterecek. Birçok eksenli çözgü olarak adlandırılan esnek COP MAX 4, çok katmanlı üretime yönelik tasarlanmış örme makinesi, maksimum + 20 ° ile -20 ° arasında değişen açıları ile çok eksenli yapılar ve özellikle karbon elyafları işlemek için tasarlanmış COP MAX 5 fuarda yer alacak ürünler arasında.  Fiber şeritlerin verimli bir şekilde yayılması için şirket, fiber yayma ünitesi UD 700’ü sergileyecek. Konuklar videolu sunumlar ve yazılı medya aracılığıyla ve KARL MAYER uzmanları ile gerçekleştirecekleri karşılıklı görüşmelerle bu ileri teknolojili makineler hakkında bilgi toplayabilecek ve ayrıca teknik özellikler hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler. Bunların yanı sıra ziyaretçiler, KARL MAYER’in kesintisiz elyaf ile desteklenmiş termoplastik bantlarının üretimi ile ilgili en yeni gelişme eğilimleri hakkında bilgi alma fırsatına da sahip olacaklar.

Fuarın bir diğer odak noktası olacak olan konu: KARL MAYER WEBSHOP YEDEK PARÇALARI. Teknik tekstil sektöründen gelen müşteriler KARL MAYER’in iyi denenmiş aracını kullanarak sipariş vermenin ne kadar kolay olduğunu deneme şansına sahip olacaklar.