MESDAN ITM 2022 ve TECHTEXTIL de

İtalya merkezli lider İPLİK BİRLEŞTİRME ÇÖZÜMLERİ ve LABORATUVAR TEST EKİPMANLARI üreticisi MESDAN® S.p.A., önümüzdeki iki önemli etkinlikte yeniden ilgi odağı olacak

  • ITM fuarı (14 – 18 Haziran), Türkiye’nin en önemli tekstil makineleri fuarı.

Mesdan bu gösteriye ilk kez yeni Vandewiele kurumsal kimliği ile katılacak.

Mesdan, acente standında iki yerde sergilenecek:

Salon 3, stand no. 309A ile SARTEKS MAKİNA, iplik sektörünün temsilcisi (hem splayserler hem de laboratuvar ekipmanları için).

İplikler ve kumaşlar için çok yeni tam otomatik çekme mukavemeti test cihazı AUTOFIL sergilenecek. Autofil, mevcut en son teknoloji ile yakın zamanda tamamen revize edilen Mesdan dinamometre serisinin öncüsüdür.

Savio otomatik sarıcılarla birlikte sağlanan iplik birleştirme teknolojisinde kilometre taşı olan MOISTAIR, bugün ayrıca sarıcılar, büküm makineleri, cağlıklar vb. üzerine kurulum için elle çalıştırılan versiyonda da mevcuttur. Moistair, bükülmüş pamuğun birleştirilmesi için veya Katlı iplik yelpazesi, saf pamuktan saf sentetiklere ve her türlü karışıma kadar çok geniştir.

MOISTAIR, ünlü JOINTAIR, AQUASPLICER ve HOT JOINTAIR modelleri gibi diğer Mesdan otomatik ve elle çalıştırılan ekleyicilerin yelpazesini tamamlar.

Salon 12 stand no. 1211, SPOT TEKSTIL ile, kumaş/giysi testi ve boyama ve terbiye sektörü için ajan.

Mesdan, tüm kumaş testleri (dokuma, örme, boyama, giysi) ve ayrıca üçüncü taraf test laboratuvarları ve test enstitüleri için eksiksiz laboratuvar çözümleri sunabilir. Fiziksel testler (dayanıklılık, uzama, yırtılma, aşınma, boncuklanma, hava ve su geçirgenliği, boyutsal kararlılık, vb.), renk haslığı (yıkama, sürtünme, ışığa maruz kalma, terleme), yangın ve konfor testi Mesdan-Lab’ın bir parçasıdır. katalog da.

  • TECHTEXTIL gösterisi (21-24 Haziran), Frankfurt.

Mesdan, diğer 28 İtalyan tekstil makinesi üreticisi ile birlikte ACIMIT/ITA (İtalyan tekstil makine üreticileri Derneği/İtalyan Ticaret Ajansı) sergi alanında yer alacak.

Teknik ve ÜFE (hava koşullarına karşı koruma, yangına karşı koruma, mekanik risklere karşı koruma) söz konusu olduğunda, Mesdan-Lab serisi ile değerlendirilebilecek ana test parametrelerinin özet listesi aşağıdadır:

– Mukavemet (50kN kapasiteye kadar), perforasyon, yorulma (döngü testi), esneme geri kazanımı, uzama, yırtılma, yapışma vb.

– Kesme direnci (dairesel ve lineer bıçaklarla)

– Patlama ve yırtılma

– Hava ve su geçirgenliği

– Su buharı emilimi

– Statik elektrik

– Aşınma (Martindale) ve boncuklanma, Darbeli Aşınma

– Yanıcılık ve yanık risklerinin değerlendirilmesi

– Her türlü boyutsal kararlılık ve renk haslığı testleri (sürtünme, güneş ışığı, yıkama vb.)

Son olarak Mesdan, THERMETRICS ABD’nin Avrupa satış ve servis istasyonudur; tekstillerin, giysilerin, koruyucu giysilerin yanı sıra otomobil, kamyon ve uçak içleri gibi dinamik termal ortamların termal konfor özelliklerini ölçmek ve değerlendirmek için hassas cihazlar üreticisidir.