Itema Sınıfının En İyisi Dokuma Yeniliklerini DTG Dhaka’da Sergileyecek

Sınıfının en iyisi dokuma makinesi, yedek parça ve entegre servis üreticisi olan Itema, 9 – 12 Ocak tarihlerinde BICC, DTG Dhaka’da (Salon 7/510) teknolojilerini gösterecek.

İtalyan merkezli şirket, dünyanın en çok satan dokuma makinesi Itema rapier R9500’ü sergileyecek. Sergide yer alacak R9500 makinesi, Chittagong merkezli Itema Customer Well Group’un izniyle, Bangladeşli dokuma fabrikalarında en çok üretilen kumaşlardan biri olan gömleklik bir kumaşı sergileyecek. Itema’nın fuardaki hedefi, endüstriyel tekstil üstünlüğü, gerçek üretim performansı ve R9500’ün gömleklik, giyim ve yatak örtüleri dahil en geniş kumaş yelpazesinin dokumasındaki mükemmel verimliliğini göstermek olacak.

DTG, Itema için dokuma kumaş üretiminde gelecekte önde gelen ülkelerden biri olarak tanımlanan Bangladeşli dokumacıların, ileri dokuma teknolojisini ve dünya çapındaki Itema referanslarını ilk elden tecrübe etmelerine izin veren mükemmel bir aşama olarak değerlendiriliyor.

Gerçek şu ki, giysi Bangladeş’te önemli bir sektör olmasına rağmen, ihtiyaç duyulan büyük miktarda kumaş hala diğer ülkelerden ithal edilmektedir. Bu durumda dokuma endüstrisinin gelecekteki gelişimi, Bangladeşli tekstil endüstrisinin büyümesi için ana potansiyel sektörlerden birini temsil etmektedir.

Itema, kendini Bangladeş pazarındaki tekstil şirketleri için sadece basit bir tedarikçi değil sınıfının en iyisi olan İtalya’da dokuma makineleri ile gerçek zamanlı satış sonrası servis, dokumacılar için profesyonel eğitimler ve entegre tekstil danışmanlığı ile birlikte kendini güvenilir bir ortak olarak da konumlandırıyor.

Itema, tekstil üreticilerine ilk üç atkı atma teknolojisi olan (rapier, hava jeti ve mermi, OEM yedek parçaları, yükseltme kitleri ve şimdiki Itema’nın bir parçası olan tarihi markalar için özel çevrimiçi bir mağaza MyItema) Somet, Sulzer ve Vamatex’in yanı sıra dünya çapındaki 6 noktada son derece profesyonel eğitimler sunmak için pazarda benzersiz bir konuma sahiptir.

Müşteri odaklı bir şirket olan Itema, Bangladeşli tekstil girişimcilerine pazarda değerli bir seçenek sunmak istiyor ve ülkede eğitimli ve profesyonel yerel teknisyen ekibine güvenerek, ülkede sağlam bir organizasyon sunmayı planlıyor.

Şirketin Bangladeşli Itema ekibiyle birlikte İtalyan temsilcileri, sektördeki oyuncularla tanışmak, onların ihtiyaçlarını dinlemek ve onlara Itema’yla üstesinden gelecekleri olanakları ve avantajları göstermek için DTG’de olacak.