Mahlo 2019 yılı Ticaret Fuarlarına Bangladeş’ten Başlıyor

Dhaka Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri Fuarı (DTG), Mahlo GmbH + Co. KG’nin ürünlerinin Bangladeş’te daha da bilinir hale getirmesi için mükemmel bir fırsat sunuyor. Alman makine üreticisi Mahlo, 9-12 Ocak tarihleri arasında, uluslararası konvansiyonel şehir Bashundhara’da bulunan 820 nolu standında, tekstil üretimi için ölçüm ve kontrol çözümlerini sergileyecek.

Mahlo’nun Bölge Satış Müdürü Adnan Andaç Bangladeş pazarı ile ilgili, “Bangladeş, dünyada hazır giyim için ikinci en büyük ihracatçı ve dolayısıyla tekstil dalında en önemli pazarlardan biri.” dedi. Mahlo, servis ortağı Tootal Quality Resources Ltd. ile birlikte fuarda, uzman izleyicilerin soru ve sorunlarına cevap vermeye hazırlanıyor. Bangladeş’in mevcut pazar konumunu sürdürmesi için, daha kaliteli mallara ihtiyacı vardır, bu sebeple Andac. “Mahlo, yerel tekstil üreticileri için ideal bir ortak olmaya hazır” diyor. Dünya pazar lideri Mahlo, atkı düzleştiricisi ile düz ürünleri güvenilir şekilde sağlayarak 1945’e dayanan tecrübesiyle makine bozukluklarının düzeltmesinde son teknoloji ile etkileyici çözümler sunar. Modüler düzleştirme ve proses kontrol sistemi, kurutma veya sabitleme işleminden önce ve sonra düz bir iplik ürünü sağlar ve germe-kurutma makinesi etrafındaki işlemleri optimize eder. Bu kaliteyi arttırır, kaynakları ve enerjiyi korur. Proses kontrol sistemi sayesinde Optipac VMC-15 ile tekstil üreticileri, bekleme süresi, iplik yoğunluğu veya artık nem gibi kritik parametreleri ölçebilir ve kontrol edebilir.

Üretim sürecini optimize etmek ve aynı zamanda ürün kalitesini artırmak isteyen herkes için Mahlo ve Tootal tarafından işletilen 820 numaralı stand, tam yeri.. Uzmanlar, bireysel zorluklar için, mükemmel çözümler üretiyor.