ITMA 2019 App İle Online Ziyaretçi Kayıtları Başladı

Dünyanın en büyük tekstil ve konfeksiyon üretim teknolojisi fuarı ITMA 2019 için online ziyaretçi kayıtları bugün başlıyor. Her dört yılda bir düzenlenen fuar, 20 ila 26 Haziran 2019 tarihleri arasında İspanya Fira de Barcelona, Gran Via’de, gerçekleşecek.

15 Mayıs 2019 tarihine kadar, Erken başvuruda bulunan ziyaretçiler www.itma.com/reg adresinden çevrimiçi katılım rozeti satın alarak erken başvuru avantajlarından yararlanabilecekler. Bir günlük katılım rozeti 40 avro, yedi günlük katılım rozeti ise 80 avro olarak belirlendi. ITMA’nın sahiplerinden, Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği CEMATEX’in açıklamalarına göre, erken başvuru oranları yerinde oranlardan yüzde 50’ye kadar daha düşük.

CEMATEX başkanı Fritz P. Mayer şunları söyledi: “Nisan ayından beri ITMA 2019 sergi alanı ayırtıldı ve katılımcılarımızın birçoğu yeni makinelerini ve yenilikçi çözümlerini sunmak için platformu kullanacak. Ziyaretçilerin ilgisinin çok güçlü olmasnı bekliyoruz. Bu nedenle, ziyaretçilere konaklama yerlerini ayırt etmelerini ve rozetlerini erken almalarniı tavsiye ediyoruz. ”

Rozetlerini satın alan ziyaretçiler, gösteri sırasında gerçekleşen konferans ve forumlarda da koltuk olabilmek için rezervasyon yapabilirler. Uzun kuyruklardan kaçınmak için, ziyaretçilerin rozetlerini satın aldıktan sonra, sergiye gelmeden önce yazdırmaları gerekir. Ayrıca, İspanya’ya giriş için vize gerektiren ziyaretçiler, rozetlerini sipariş ederken davetiye mektupları isteyebilirler.

Şimdiye kadar 100’den fazla ticari ve profesyonel derneğin verdiği destek ile ITMA 2019’un destekleyici kuruluş üyeleri, sağladıkları destekler ile özel grup oranlarından yararlanabilir. ITMA 2019 destekleyici kuruluşlar olmak isteyen sektör dernekleri, [email protected] adresine e-posta gönderebilir.

ITMA 2019 app

Aynı zamanda denk gelen Online kayıt ile ITMA 2019 için resmi uygulama lansmanı yapıldı. Uygulama, Apple App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir.

Bu uygulama fuar hakkında önemli bilgiler sağlamanın yanı sıra, ziyaretçilerin ziyaretlerini planlamasına yardımcı olur. Ziyaretçiler, sergi bölümü ve ülke tarafından 1.660’dan fazla katılımcıyı arayabilir ve ziyaret etmek istedikleri stantları bu uygulama aracılı ile listeye ekleyebilirler. Sergi tarihi yaklaştıkça, yer planı hakkında bilgi sahibi olur ve rotalarını planlayabilirler.

ITMA 2019’u düzenleyen ITMA Services Genel Müdürü Sylvia Phua, “ITMA büyük bir fuar olduğu için, bu uygulama katılımcıların ve ziyaretçilerin zamanlarını ve kaynaklarını en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olacak kullanışlı bir araç. ITMA 2019 uygulaması, ziyaretçilerin fuar alanına gelmeden önce katılımcılarla görüşme yapmalarına da izin verecektir. Programlayıcı ve çevrimiçi kat planı, Nisan 2019’un sonundan itibaren kullanıcılara açık olacak.”