ITMA ASIA + CITME 2022, Kasım 2023’e ertelendi

ITMA ASIA + CITME 2022, Çin’deki belirsiz pandemi durumu nedeniyle Kasım 2023’e ertelendi.

Fuar sahipleri CEMATEX ve Çinli ortaklar, Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT (CCPIT-Tex), China Textile Machinery Association (CTMA) ve China Exhibition Center Group Corporation (CIEC), yeni fuar tarihlerinin kısa süre içinde açıklanacağını bildirdi.

CEMATEX Başkanı Ernesto Maurer şunları söyledi: “Çin’deki mevcut koşullar nedeniyle, birleşik gösteriyi pandemi durumunun istikrara kavuşmasının beklendiği gelecek yıla ertelemeye karar verdik. Fuar, denizaşırı katılımcı ve ziyaretçilerin katılımını içerdiğinden, Asya’daki en önemli tekstil makineleri fuarına daha fazla katılım sağlamak için fuarı ertelememizin endüstrinin çıkarına olduğuna inanıyoruz.”

Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) Başkanı Bay Gu Ping şunları söyledi: “Katılımcılarımıza, medyaya ve endüstri ortaklarımıza destekleri için çok minnettarız. Hazırlık çalışmaları sorunsuz ilerliyor ve fuarın açılışını dört gözle bekliyoruz, ancak tüm katılımcılarımızın sağlık ve güvenliğini de sağlamalıyız.”

ITMA ASIA + CITME 2022, Beijing Textile Machinery International Exhibition Co., Ltd tarafından ve ITMA Services tarafından ortaklaşa organize edilmektedir. Japonya Tekstil Makineleri Birliği, fuarın özel bir ortağıdır.

20-24 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında gerçekleşmesi planlanan 2023 fuarı, Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi’nde (NECC) yapılmaya devam edecek.