KARL MAYER : ISPO Münih’te Çözgü Örme Alanında Bir Elçi

Çözgülü Örme Tekstillerinin İşlevsel Performans Gösterisi

Tekstil makineleri üreticisi KARL MAYER, uygulamalara ve nihai kullanımlara odaklanan gösterilere önemle katılan bir şirket. Bu iradenin ardındaki amaçlardan söz eden İş Birimi Çözgü Örme Satış Müdürü Oliver Mathews şu ifadelerde bulundu, “Müşterileri, önemli tekstil alanlarından alarak, onlara yenilikçi tekstil ve kavramlar teklif edip yeni bir şey sunmak istiyoruz.” KARL MAYER’in bir sonraki etkinlik gündemindeki tarihi önemli tarih ISPO Münih. Şirket, fuarın trend merkezinde yer alan Messe München’in C4 numaralı salonundaki 408 numaralı standında bulunacak. KARL MAYER, geliştirdiği en son kumaş, stil ve aksesuarlarla çevrelenmiş, örme kumaşlarının performans özelliklerini 120 m²’lik bir alanda sergileyecek.

TEXTİLE-CIRCUIT, elektriği ileten ipliklerin kumaş üretimi sırasında tek bir aşamada doğrudan tekstilin içine nasıl dahil edilebileceğini göstermektedir. Elektrik iletken ipliklerin konumlandırılması, planlanan nihai kullanım gereksinimlerini karşılamak için yapılmaktadır. Örneğin bu özellikteki ipliklerle, spor giyim ve dış mekan sektörlerinde tamamen yeni potansiyel uygulamalar açan, sensör işlevlerine sahip çözgülü örme kumaşlar üretebilir.

Çok daha fazlasını yapabilen tekstil ürünleri de aktif spor alanında çözüm odaklıdır. Ayrıca, üretim sırasında doğrudan entegre edilen fonksiyonel bölgeleri ile bu yeni eşyalar, vücut haritalama ilkelerini izleyerek, nefes alabilirlik ve sıkıştırma sağlar. Bu nedenle, iddialı sporcular için yüksek performanslı aktif giysiler üretilirken maksimum verim sağlanır.

LEISUREE.FASHION, sportif athleisure giyimi ve rahat, günlük kıyafetlerin yanı sıra geleneksel iç çamaşır, kadın iç çamaşırı ve gecelik üretmek için fütüristik bir konsepttir. Kumaşlar, spor giyimin tüm konforunu, aktif giysilerin yumuşak desteği ile sunuyor ve aynı zamanda, stilin mükemmel kombinasyonu, sportiflik ve rahatlık, dekoratif iç çamaşırı elemanları içeren bölgelerle sofistike bir görünüm sunuyor.

KARL MAYER’in Tekstil Ürün Geliştirme Müdürü Gabriela Schellner, fuarda yer alan ürünlerin spor giyim ve dış mekan sektörlerini çözgü örme teknolojisi ile birlikte tanıtacağına inanıyor. Şirket özellikle, ISPO’da marka üreticileriyle daha da yakın temas kurmayı planlıyor ve yeni ürün geliştirme fikirleri ve gereksinimleri hakkında daha fazla şey öğrenmek ve onlarla yeni çözümler geliştirmek istiyor.