KERN-LIEBERS’in Relanit Platinleri Her Türlü Kumaşın Üretiminde En yüksek Standarta Sahip

KERN LIEBERS’in son teknolojik ürünü Relanit Platinler’i her türlü örme kumaşın üretiminde pazarın taleplerini karşılıyor.

Sürekli değişim içinde olan tekstil endüstrisi, alanında uzman kişilerin üretim yapma bilgisiyle günden güne yükseliyor. Yüksek hızlı makinelere duyulan ihtiyaç, örme kumaş alanında da büyük rağbet görüyor. Üretim sürecinde örme kumaşı, mukavemet ve örgü yapısına kadar en yüksek standartlar gerektirüyor. Bu yüzden örme işlemi için tüm donanımlı araçların tedarik edilmesi sektörde vazgeçilmez ihtiyaçlar arasında. Kalitede en yüksek standardı yakalamak müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için tekstil sektöründe çok önemli bir faktör.

Yüksek kaliteli örme kumaşlara olan talep, birçok pazarda sürekli olarak artmaktadır. Bunun bir sonucu olarak, makine ayarları ve toleransların sürekli iyileştirilmesi gerekir ki bu da Relanit Sinkers için daha yüksek ve değiştirilmiş spesifikasyonlar demektir.

KERN LIEBERS Textile, pazarın en son gereksinimlerini tam olarak karşılamak için yeni nesil bir Relanit Sinkers geliştirdi. Bu yeni nesil teknoloji aleti, her türlü örme kumaşın üretilmesini sağlıyor. Son derece gelişmiş örme kumaşlar için bile tek tip bir model sağlayabiliyor. Yeni gelişme özelliğiyle örme kumaşların dayanıklılık aralığı önemli ölçüde uzatılabiliyor.

KERN LIEBERS Textile, Mayer & Cie’nin OEM tedarikçisi olarak uzun yıllara dayanan tecrübesiyle pazarların en son taleplerini karşılamak için mükemmel ayarlar yaptı. En yüksek kalite seviyesindeki bu son teknolojiye sahip ürünü, KERN-LIEBERS Textile tarafından yapılan dünya çapındaki en büyük platin programının bir devamı niteliğinde.

Şirket sadece yüksek sınıf örme makinelerine KERN-LIEBERS’in orijinal platinlerini öneriyor. KERN LIEBERS Textile’in müşterileri dairesel makine üreticisi tarafından sabitleştirilen ve kontrol edilen en yüksek teknolojilerden faydalanabilecek.