BRÜCKNER Yanma Geciktirici Kaplamada Pazar Lideri

Geçtiğimiz günlerde BRÜCKNER’in son teknolojik kaplama ürünü, Flameproofing şirketi tarafından satın alındı. Ürün hattının satışı BRÜCKNER’in İngiltere temsilcisi John Bradley tarafından gerçekleşti.

Flameproofing şirketi, döşemelik ve ev tekstili pazarına yanma geciktirici kaplama tedarik ediyor. Alanında Pazar lideri olan şirket 50 yıl önce John Holden grubunun ve üçüncü nesil aile şirketinin bir parçası olarak kuruldu.

BRÜCKNER ‘in uzman mühendisleri, satışı gerçekleştirilen ürünün tüm beklentileri karşılaması için makinenin tasarımını kişiselleştirmek üzere Flameproofings ekibiyle birlikte yoğun bir şekilde çalıştı.

İki ekip tarafından gerçekleştirilen çalışmada tanımlanan esas gereklilikler, kurutucu makine, kesintisiz parça değişimi ve uygulama boyunca kaplama malzemelerinin müşteri gereksinimlerine göre kontrol edilmesi olarak belirlendi. Ayrıca sıcaklık tutarlılığı da önemli konular arasındaydı. Flameproofings şirketi, teknik özelliklerin yanı sıra yanmaya karşı dayanıklılık, sürdürülebilirlik inisiyatiflerini desteklemek için enerji tüketimini azaltma konularında yüksek beklentiler içindeydi.

BRÜCKNER’in tasarım ekibi, Flameproofings şirketi ile birlikte iki kontrollü çözgü sehpası ve bir üretim hattı giriş konsepti geliştirdi. Kaplama hattı, dikey bir pim zinciri sistemi ile donatıldı ve kaplanmış kumaşa homojen hava dağıtımı için özel olarak tasarlanmış hava plenumları eklendi. BRÜCKNER’ın doğrudan gazlı ısıtma sistemi, kademeli hazne düzeni ve patentli split-flow hava sirkülasyon tasarımı sayesinde germe kurutucunun uzunluğu ve genişliği boyunca en uygun sıcaklık tutarlılığını sağladı.

BRÜCKNER, satılan ürününü teslim etmeden önce, Almanya’nın Leonberg’deki şirket merkezinde kaplama denemeleri ile ilgili yeterliliğini kanıtladı

İki şirket tarafından gerçekleştirilen bu satış BRÜCKNER Grubu’nun sahibi Regina Brückner tarafından memnuniyetle karşılandı. Regina Brückner satış hakkında şunları söyledi, “Teknoloji Merkezlerimizin, ürünlerimizi geliştirirken müşterilerimize destek verme konusunda bize sunduğu imkan yadsınamaz derecede çok önemli. Teknoloji uzmanlarımız her zaman müşterilerimize destek olmakta ve yeni ürünler veya yeni makine ayarlarını denememizde bize yardımcı olmaktadır. ”

Yeni BRÜCKNER kaplama serisi, enerji tüketimi, üretkenlik ve kolay kullanım gibi fırsatlar sunarak Flameproofings şirketinin yüksek beklentilerini karşıladı.