SASA, Oerlikon Neumag ile müşteri hizmetleri siparişi verdi

Orijinal parçalar ve Güvenli Uzaktan Servisler ile güncel

SASA Polyester Sanayi A.Ş. ve Oerlikon Neumag, Milano’daki ITMA 2023 ticaret fuarında ortaklıklarını güçlendirdi. SASA kesikli elyaf sistemleri için Oerlikon Neumag’a bir müşteri hizmeti siparişi verdi. Sipariş hem orijinal parçalardan hem de iki güvenli uzaktan hizmet sözleşmesinden oluşuyor.

Orijinal parçalar, amaçlanan sistemlerin zorlu dağıtımları için özel olarak tasarlanmıştır. Üstün kalite standartları sayesinde diğer yedek parçalara göre çok daha uzun ömürlüdür, bu sayede plansız üretim duruşlarını önler ve uzun vadede tasarruf sağlar. SASA Murahhas Üyesi ve Genel Müdürü Mustafa Kemal Öz bunu doğruluyor: “Orijinal parçalar söz konusu olduğunda maliyetleri düşürmenin bir anlamı yok. Kesikli elyaf sistemleri için kullanılan aşınma parçalarındaki düşük kalite, doğrudan iplik kalitesi veya genel olarak sistem performansı üzerinde her zaman olumsuz bir etkiye sahiptir.”

Güvenli uzaktan hizmet, sistem kapalı kalma sürelerine “güle güle”!

Uzaktan hizmet, küresel olarak ağa bağlı tekstil endüstrisinde uzun süredir kesinlikle gerekli olmuştur. Sistemlere uzaktan erişim, telefon veya e-posta ile sağlanamayan bir doğruluk derecesi ile kesin müdahaleye izin verir ve böylece sistem operatörlerinin üretkenliklerini artırmalarına olanak tanır. Ve haklı olarak: planlanmamış üretim sistemi kesintileri ve buna bağlı üretim kesintileri, karşılık gelen maliyetleri hızla beş rakamlı bir aralığa çeker. Mustafa Kemal Öz, “Uzaktan servisler, bu arıza sürelerini önlememize veya – bir sorun olması durumunda – önemli ölçüde azaltmamıza yardımcı olabilir”, diye açıklıyor bu servis anlaşmalarını seçme nedenini açıklıyor.

Oerlikon ilgili donanım ve yazılımı sürekli güncel tutarak yüksek standartlar belirlediğinden, bu aynı zamanda BT güvenliği için de faydalıdır. “Müşteriler bir Güvenli Uzaktan Hizmet Sözleşmesi seçtiğinde, gerekli donanım, yazılım ve tüm yükseltmeler dahildir. Bununla, müşteriler artık ek satın alma maliyetleriyle karşı karşıya kalmıyor ve teknik güvenlik gereksinimlerini sürekli olarak güncelleme baskısı altında kalmıyor. Bu görevleri onlar için üstleniyoruz”, diye yorumluyor Oerlikon Neumag Müşteri Hizmetleri Bölge Satış Direktörü Robert Jürgens, faydaları vurguluyor.

Merkezi Adana’da bulunan SASA Polyester Sanayi A.Ş., Türkiye’nin en büyük 20 sanayi kuruluşundan biri ve dünyanın önde gelen polyester polimer, elyaf ve filament iplik üreticisidir.

Zaten güçlü olan bir ortaklığı güçlendirmek: Ömer San, Taşkın Aytekin, Robert Jürgens, Mustafa Kemal Öz, Mathias Pilz, Martin Rademacher ve Abdullah Keleş (soldan sağa).