Saurer Autoairo’yu Asya’da İlk Kez Görücüye Çıkardı

Autoairo ile iplik işletmeleri, kaliteli iplikleri daha hızlı, daha uygun maliyetlerde ve daha esnek şekilde üretebiliyor.

Geçen yıl ilk edisyonu gerçekleşen Çin Uluslararası İthalat Fuarı’na (CIIE) katılmış olan Saurer, bu yıl da bu önemli etkinlikte yer aldı. 20 Haziran 2019’da ITMA Barselona’da tanıtılan şirketin yeni havalı iplik eğirme makinesi Autoairo, CIIE Fuarı’nda Asya bölgesine tanıtıldı.

Autoairo, havalı iplik eğirme için yeni ölçütler belirledi. Saurer, benzersiz özelliklere sahip bir havalı iplik eğirme makinesi yaratmak için en ileri otomasyon çözümlerini kanıtlanmış teknolojisiyle birleştirdi. Autoairo, entegre zeka ve bireysel tahrikli bağımsız iplik eğirme ünitelerine sahip. Dijital iplik bağlama ünitesi, aynı anda 24 bağlama işlemi yapma kapasitesine sahip. Sonuç olarak makinenin çalışma süresi en az %30 azaltılabiliyor. Autoairo’nun kompakt, çift yönlü tasarımı, tek yönlü makinelerden %40’a kadar daha az yer kapladığı anlamına geliyor. Bu özellikler, Autoairo’ya eğirme maliyetlerinin azaltılmasının yanı sıra güçlü bir verimlilik avantajı sunuyor.

Autoairo ile İplik İşletmeleri

Bu inovasyon, randımanı ciddi ölçüde artırıyor. Bağımsız, akıllı eğirme üniteleriyle tam otomatikleştirimiş bu makine, havalı iplik eğirmede devrim niteliğinde bir etki yapıyor. Autoairo ile iplik işletmeleri, kaliteli iplikleri daha hızlı, daha uygun maliyetlerle ve daha esnek bir şekilde üretebilir.

160 yıldan fazla deneyimiyle Saurer, akıllı iplik fabrikaları için bütüncül çözümler sunmak için son teknoloji ekipman üretimini modern bilgi teknolojileriyle birleştirerek tekstil endüstrisini ileriye götürmeyi her zaman kendisine görev edinmiştir.

İsviçre’de 1853 yılında kurulmuş olan şirket, iplik makinesi ve bileşenlerine odaklanan küresel çapta hizmet veren öncü bir teknoloji grubudur. Bu uzun geçmişi ile Saurer, her zaman inovasyonda lider şirketler arasında yer alıyor.