Schoeller’den Yeni Terbiye Teknolojisi: 3XDRY®

Schoeller®’in yeni 3XDRY® terbiye teknolojisi, bir tekstilin dış yüzeyinin su itici olmasına izin verirken iç kısım nemi emiyor ve hızla yüzeye dağıtıyor.

Günümüz tüketicileri, ister iş ister spor veya eğlence amaçlı alışveriş yapıyor olsalar da kıyafetlerinde çok yönlülük talep ediyorlar. İş kıyafetleri sadece tarzdan ibaret değil, spor giysileri streç olmaktan çıkıyor, her kategoride yüksek performanslı tekstil ürünleri için talepler artmaya devam ediyor. Giderek daha fazla tüketici markası, Schoeller’in sadece konfor ve stil sahibi güzel kumaşlar sunmasını aramıyor, aynı zamanda nefes alabilirlik ve müşterilerine en iyi su ve kir iticiliği özelliklerine sahip teknolojiler sunmasını arıyor.

Geleneksel tekstillere kıyasla çok daha hızlı kuruyor

Schoeller®’in 3XDRY® terbiye teknolojisi, bir tekstilin dış yüzeyinin su itici olmasına izin verirken iç kısım nemi emiyor ve hızla yüzeye dağıtıyor. Sonuç olarak, 3XDRY® içeren tekstiller, geleneksel tekstillere kıyasla çok daha hızlı kuruyor. 2001 yılında pazara sunulmasından bu yana 3XDRY teknolojisi performansını çoğunlukla spor kıyafetlerine odaklanarak kanıtladı. Moda endüstrisindeki talepler günümüzde performans tekstillerine yöneldiğine göre, giyim markalarının çoğu da patentli 3XDRY® teknolojisinin fonksiyonel ceketler, pantolonlar ve gömlekler için güvenilirliğine ve çok yönlülüğüne yöneliyor.

– Kanadalı moda markası Kit and Ace, ceketlerde ve commuter pantolonlarında 3XDRY® kullanmaya devam ediyor.

Su itici Navigator Excursion Ceket ve Navigator Commuter Pantolon, işlevsellik ve çok yönlülük göz önünde bulundurularak tasarlandı ve bisiklete bindikten sonra toplantı odasına geçişi sorunsuz hale getiriyor.

– Outdoor giyimin zirvesinde yer alan Arcteryx markası, fonksiyonel commuter pantolonlarında 3XDRY® kullanmaya devam ediyor:

Dinamik performansı şehir stiliyle birleştiren A2B Commuter Pantolonu, bisikletten iş yerine kolayca geçişi kolaylaştırıyor. Konforlu ve rahat Devis Pantolonu, leke tutmayan, suyu iten ve nemi emen pamuk karışımlı streç bir kumaş kullanıyor.

– Macera giyim markası Vollebak, fonksiyonel gömlekler alanında 3XDRY®’ye güveniyor: Planet Earth gömleği, su ve kir tutmuyor, bakterilere dayanıklı olmakla beraber hızlı kuruyor. Bu ürün, spor malzemeleri gibi esneyen ve nefes alan gelişmiş yüksek performanslı malzemelerden üretiliyor.

– Manuel Outfitters, 4 yönlü streç konfor sunan, ter lekelerini engelleyen ve uzun bir iş günü boyunca sıvıları iten All-In Performance Elbise Gömleği için 3XDRY® ile Schoeller® tekstillerine güveniyor.

Farklı kategorilerdeki hazır giyim şirketlerinin fonksiyonel teklifleri gittikçe daha fazla özelliği kapsamaya başlarken son kullanıcılar daha fazla çok yönlülüğe sahip giysilerden yararlanabiliyor. Daha kaliteli ve daha dayanıklı olan favori parçalar, daha uzun süre giyilebiliyor, ayrıca tekstil ve giysilerin dikkatli ve sürdürülebilir kullanımına katkıda bulunabiliyor.