SSM En Büyük Gösterisini İstanbul’daki ITM Fuarı’nda Yaptı

Dünya çapında sekiz sergiye katılan SSM (Schärer Schweiter Mettler) AG, ziyaretçilerine iplik ve bükme üzerine hazırladığı çözümlerini gösterdi. Katıldığı ülkeler arasında Türkiye dahil Kolombiya, Bangladeş, Japonya, Rusya, Endonezya, Vietnam ve Pakistan bulunuyor. SSM, iplik işleme ve sarma için geliştirdiği çözümleriyle ziyaretçileri ikna edebileceği düşünülüyor.

Kolombiya, Bangladeş, Rusya, Endonezya ve Pakistan’daki sergiler, SSM temsilcilerinin ortak kabinlerinde gerçekleşti. SSM, fuardaki sergisinde ürünlerine ilgi gösteren potansiyel yeni müşterileriyle ve mevcut müşterileriyle bir araya geldi. SSM temsilcilerinin büyük gayreti ve desteği sayesinde gerçekleştirilen gösteri, birçok ziyaretçi tarafından başarılı olarak değerlendirildi.

Japonya’daki İplik Fuarı ve Saigontex’de gerçekleştirilen fuarlarda SSM, yerel temsilcilerinin nazik desteğiyle kendi standında temsil edildi. Bu iki fuarda üzerinde durulan en önemli konu, SSM’in müşterilerine kar edebilecekleri çok çeşitli olanaklar sunmasıydı. Ziyaretçiler, SSM makinelerinde sarılmış örme kumaş örnekleriyle kalite farkını hissettiler.

 

SSM’in, katıldığı fuarlar arasında en büyük ve aynı zamanda en ilgi gören gösterisi İstanbul ITM’de gerçekleşti. Örnek bobinleri ve tekstili, sarma ve iplik işleme makineleriyle birleştirdiler. SSM’in DP5-T gibi gelişmiş makineleri düğüm ve nep oluşturmak için, sarma ve iplik işleme makinelerine entegre edildi. XENO- Hava ile kaplanmış iplikler için AC makinesi, daha yüksek boyanabilen ambalaj yoğunlukları için DIGICONE® 2 dahil XENO sarım ve katlama makineleri gösteride ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Son olarak SSM firması, önemli derece elastik ipliklerin, muffs veya çile üzerine sarılarak üretilmesini sağlayan makinesi PWX-MTC’i gösterdi.

SSM şirketi, ilk dört ayda dünyanın dört bir yanındaki gösterilerde başarılı bir görünüme sahip oldu ve şirket, tekstil endüstrisi için en yeni ve en iyi çözümleriyle pazara hizmet vermek için gelecekteki sergileri dört gözle bekliyor.