Marzoli ITM 2018’deki başarılı katılımıyla ziyaretçilerin gözdesi oldu

Uluslararası Tekstil Firmaları, 14 -17 Nisan arasında Tüyap Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ITM 2018 Fuarı’nda toplandı. 4 gün boyunca yerli ve uluslararası pazardan çok sayıda ziyaretçinin katıldığı fuara kısa elyaf iplik eğirme makinelerinin Avrupa’daki tek üreticisi Marzoli de ürünlerini tanıttı.

Marzoli’nin pazarlama departmani bölümünde çalışan Francesco Gozio, ITM’deki gözlemlerini şu sözlerle ifade etti: “ITM 2018’in bu yılki ziyaret sayısı inanılmazdı. Fuar, şirketimiz için Marzoli’nin müşterilerinin her birine ve potansiyel müşterilerimize sürekli bağlılığımızı göstermesi bakımından büyük bir önem taşıdı. Sergilediğimiz makinelerin desteklenmesinde büyük çalışmaları olan ortaklarımız fuardaki varlığımızın temelini oluşturdu.

Fuar boyunca Marzoli şu makineleri sergiledi: C701 tarak makinesi, CM7 penye makinesi, MST kısa ring makinesi ve tüm eğirme hattının kontrolünü ve optimizasyonunu sağlayan 2 yazılım platformu.

Marzoli, ITM Fuarı’nı C701 kartının olağanüstü geometrisini sunmak için fırsata çevirdi

Fuarda, C701 tarak makinesinin olağanüstü geometrisi sergilendi. 1 metrelik ana silindirin çapı sayesinde elde edilen 3.74 m2’lik tarama alanı ve 284 derecelik tarama açısı ve 1.5 metrelik çalışma genişliği sayesinde, elyafın daha iyi dağılması ve daha düşük bir telef yoğunluğu elde edilmesi sağlanıyor. Çalışma pozisyonundaki 32 adet döner şapka, üstün tarama etkinliğini garanti eder, şapka ayarları ve tarama boşlukları, demir döküm yapısı boyunca sabit tutuluyor. Tüm bu önemli ayrıntılar, fuarda sergilenen tarak makinesinin kapaklarındaki grafiklere yazılmış.

Aynı zamanda Marzoli, CM7 penye makinesi modeli sayesinde son teknolojik kinematiklerini, daha hafif çenesini, dairesel tarağının hızlandırılmış hareketini ve sadece kıskaçların salınım hareketi ile mümkün olan hız ve kalite sonuçlarını sergileyerek ziyaretçlerinin taktirini kazandı.

En yüksek esneklik standartlarını garantilemek için elektronik olarak kontrol edilen bağımsız son teknoloji ürünü olan iplik makinası MST, Marzoli kompakt sistemi Mac3000 ile sergilendi. Apron deliklerini otomatik temizleme etkisine sahip bu devrim niteliğindeki apron kompakt sistemi daha geniş bir yelpazede elyaf  tipleri ve iplik numarası için doğru kompakt efektini belirleyen frekans kontrollü ve motor fanlı bağımsız bir emiş sistemine sahiptir.

YarNet ve MRM

YarNet, Marzoli tarafından makinelerin tüm üretim değerlerinin ve teknolojik parametrelerinin gerçek zamanlı, basit ve iyi yapılandırılmış bir ara yüzde kaydedilerek detaylandırılması ve kullanıcının bütün üretim verilerini indirip, düzenleyerek ve yükleyerek iplik işletmesindeki her makineyle doğrudan iletişim kurabilmesi için tasarlanmış bir yazılımdır.

MRM, makinelerin kritik parçalarına monte edilen işlemciler ve sensörlerce toplanan semptomatik verileri, verimlerini sürekli olarak izlemek için analiz eden bir IoT yazılımıdır. Kullanıcının, makinelerin tahmini bakım durumunu ve fabrikanın genel verimliliğini görmek için yazılım platformuna erişmesini sağlar. Optimizasyon araçları sayesinde, kullanıcının enerji tasarrufu ve verimlilik oranlarını artırmak için olası fırsatları tanımlamasına yardımcı olur.