TM WEFT, Çin’de Başarıyla Piyasaya Sürüldü

KARL MAYER, atkı eklentisi ile yeni çözgü örme makinesini piyasaya sürmek için 15 – 18.01.2019 tarihleri arasında Changzhou’da şirket içi geniş katılımlı bir etkinlik düzenledi.

KARL MAYER, atkı eklentisine sahip yeni çözgü örme makinesi olan TM WEFT’yi geliştirdi ve bu yeni makineyi, Changzhou’daki Çin merkezli kuruluşunda düzenlenen şirket içi sergide, başarıyla pazarla tanıştırdı. Makine sunumuna katılmak için 15 ve 18 Ocak 2019 tarihleri arasında her gün ondan fazla şirketten temsilciler geldi ve bu şirket temsilcileri, tüccarlar ve dokumacıların yanı sıra tekstil üretimine geçmek isteyen apreciler de etkinlikte yer aldı. Konuklar Çin’in her yerinden, özellikle Jiangsu ve Zheijiang’dan, Shandong ve Hebei’den seyahat ettiler. Katılımcılar, sergilenen makinelerin maliyet: fayda oranından etkilendiler. TM WEFT’in iki modeli olan 247 ” ve E24, gösterildi. Her iki model de bir iç astar oluşturuyor, yani bir kılavuz çubuklu geleneksel bir kumaş ve iki kılavuz çubuklu özel uygulamalar için daha yüksek kaplanabilir özelliğe sahip bir versiyon.

Her iki makine de etkileyici bir stabilite ve 1.500 dak-1 yüksek hızda çalışıyordu. Tüm konsept son derece iyi karşılandı. Hagen Lotzmann’ın görüşünü, “Müşterilerimiz, TM WEFT’in fonksiyonlarına, kolay kullanımına ve güvenilirliğine odaklanmamızdan etkilendiler.” Şeklinde ifade etti. Şirketin bölgedeki temsilcisi ILLIES China’dan Steffen Trabers ile birlikte, KARL MAYER Technische Textilien’in Satış Müdürü, belirli projelerle ilgili birçok görüşme yaptı. İlk makineler piyasaya çıkar çıkmaz satıldı ve önümüzdeki birkaç ay içinde daha fazla sipariş bekleniyor.

Özellikleri ve kavramsal yönü ile, temel bir model olan TM WEFT, ileri teknoloji pazarı için mevcut olmaya devam edecek olan şimdiki WEFTTRONIC® II HKS’yi tamamlamak üzere tasarlanmıştır. KARL MAYER bu nedenle Teknik Tekstil İş Birimi’nde denenmiş ve test edilmiş iki ürün grubu stratejisini genişletiyor.