Intertextile Fuarı: Yeni Tarih, Aynı Güçlü Sonuçlar

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics sektörde lider iş platformu olmaya devam ediyor.

İlk kez Eylül ayında gerçekleşen Intertextile Shanghai Apparel Fabrics 2018 Autumn Fuarı, erkene alınan tarihleri ile hem katılımcılar hem de alıcılar tarafından iyi karşılandı. Güçlü iş sonuçları ve ziyaretçi akışı, son etkinliğinden sonra fuarın sektördeki lider konumunun etkin bir kaynak platformu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Toplamda 110 ülke ve bölgeden yaklaşık 78.000 ticari alıcı [1], fuarı ziyaret etti (2017: 77,883, 102 ülke ve bölge), 33 ülke ve bölgeden 4.480 katılımcıdan kaynak sağladı (2017: 4,538, 32 ülke ve bölgeler).

Messe Frankfurt (HK) Ltd Kıdemli Genel Müdürü Wendy Wen, fuarın sonunda şunları söyledi: “Katılımcılar ve alıcılar katılım hedeflerini karşılamada geniş ölçüde memnun kaldıklarından Intertextile Shanghai Apparel Fabrics’in çeşitliliği ve uluslararasılığı bir kez daha ön plana çıktı. Erkene alınan tarihler, sektörün daha önceki sonbahar / kış tedarik sezonu ile daha yakın bir şekilde uyum sağladı ve hem katılımcı hem de alıcılar tarafından taktir edildi. Fuarın tüm ürün kategorileri boyunca bu etkinliğin çok sayıda katılımcı başarı hikayesi vardı. Mevcut müşterilerini veya yeni alıcılarını karşılamaya odaklananlar hedeflerini gerçekleştirmede başarılıydılar. Çin pazarına odaklananlar bu pazarın gücünü devam ettirirken, uluslararası pazarları hedefleyen katılımcılar, alıcı çeşitliliği ve uluslararası markaların katılımıyla memnuniyet duydu. Alıcıların birçoğu için, tüm hazır giyim kumaşlar ve aksesuar endüstrisini kapsayan rakipsiz kaliteli ürünler en yüksek performansı gösterdi. ”

Bu serginin uluslararası katılımcıları tarafında, Functional Lab’ımıza güçlü büyüme kaydedildi. Katılımcı sayısı % 92 artarken Premium Yün Alanı’na katılım ise % 30 arttı. Aksesuar Vizyonunda, yurtdışı katılımcı sayısı % 25 arttı. Öte yandan, Hyosung, INVISTA, DuPont ve OEKO-TEX gibi fuarların hemen hemen tüm Grup Pavilyonları bu seneki fuarı daha da genişletti. Birla, ECOCERT + GOTS, Hint Ticaret Odası ve Korea Outdoor & Sports Industry Association gibi yeni pavilyonlar, alıcılar için kaynak seçeneklerini genişletti.

Bu alanlarda çok fazla iş etkileşimi yaşanırken, Intertextile Directions Trend Forum, dört Çin trend forumunun yanı sıra Japonya, Tayvan ve Kore Pavilyonlarındaki trend bölgeleri de dahil birçok alıcı aynı zamanda fuarın bir sonraki sezonu, A / W 19-20 için birçok trend alanına ilham kaynağı oldu. Fringe programına daha fazla ilham veren fuarda, “FutureCast: The Consumer of the Consumer” adlı yeni video gösterimi oldu. The Doneger Group tarafından geliştirilen bu sunum, hazır giyim sektörünün günümüzde yaşanan temel sosyokültürel ve inovasyon gelişmelerini ve bunların iş, tasarım, yaratıcılık ve pazarlama fırsatları üzerindeki etkilerini inceleyerek tüketici pazarına daha geniş bir perspektif kazandırmasını sağladı.

Katılımcı geri dönüşleri

SalonEurope

“Bu bizim buraya ilk kez katılışımız ve hem biz hem de örgü ortaklarımız çok sayıda potansiyel müşteriyle tanıştık. Hem markaları hem de son kullanıcıları hedefliyoruz ve bu fuar kaliteli Çin moda markalarının yanı sıra konfeksiyon triko ve dokumacıları da çekiyor. Ürünlerimiz oldukça pahalıdır, bu yüzden üst seviye pazarı hedefliyoruz ve birçok ziyaretçi bu sektörden. Victoria’s Secret, ürünümüzü Trend Forum’da gördü ve standımıza geldi. Ayrıca, Icebreaker ve diğer lüks markalardan gelen alıcılar bizi ziyaret etti. Çinli alıcılar yurtdışı markalardan inovasyon arıyor, bu yüzden uluslararası bir şirket olarak fazla dikkatini çekiyoruz.”

Sayın James Tang, Pazarlama Müdürü, Südwolle Group, Çin (Alman markası)

Japonya Pavilyonu

“Günümüzde Çin pazarı, ürünlerin kalitesine ve işlevselliğine daha fazla önem veriyor ve bu da bizim için büyük potansiyel demek. Dickies, geçen sezon Çin’deki SOLOTEX® elyafımızı kullandı ve bununla büyük bir başarı yakaladı, bu yüzden bu pazarda çok fazla potansiyel görüyoruz. Bu fuarda, tekstil üreticileri ve toptancıları, H&M, Lacrosse ve Fila gibi markaları ve aynı zamanda Youngor, Li-Ning, Bosideng ve Nanshan Group gibi Çin markaları da içeren çok sayıda alıcı gördük.”

Norihisa Fujiwara, Bölüm Müdürü, Tekstil ve Konfeksiyon İşletmeleri Bölümü, Teijin Frontier Co Ltd, Japonya

Premium Yün Alanı

“Bu sefer sonuçtan memnunuz. Bu fuarda her zaman yeni kişilerle tanışıyoruz ve Premium Wool Zone’daki alıcıların sayısı bu yılki fuarda daha da arttı. Çin’de sipariş üzerine yapılan iş alanındaki bu büyüme sebebiyle bu bölgede olmamız bizim için önemli. Yün alanı bu pazarda oldukça tanınmış ve birçok kişi yüksek kaliteli yünü nerede bulacağını biliyor. Intertextile’de, ana odak noktamız Çin olmasına rağmen, aynı zamanda Singapur, Hindistan ve ABD’den müşteriler gördük.”

William Halstead, Satış Direktörü, Taylor & Lodge, İngiltere

Functional Lab

“Markamızı Çinli tüketicilere ve markalara tanıtmak için sergiliyoruz ve Intertextile Shanghai pazarda bize çok fazla pozisyon veriyor. Pek çok Çinli alıcıya ek olarak, ABD, Avrupa, Hindistan ve Bangladeş’ten de çok sayıda uluslararası ziyaretçiyle tanıştık. Ziyaretçi akışı şu ana kadar mükemmeldi ve zaten ilgilenen alıcılara yaklaşık 4,500 broşür dağıttık.”

Yong Hwan Shin, Pazarlama Müdürü, Taekwang Industry Co Ltd, Kore

“Hedefimiz Çin pazarı, özellikle üst seviye markalar ve Intertextile’deki alıcıların kalitesi çok iyi.

Septwolves ve diğer tanınmış yerli markalar standımızı ziyaret etti. biz de Alibaba, Tmall ve Yanxuan ile mağazaları ile bazı yüksek kaliteli müşterileri bir araya geldi. Biz de Alibaba, Tmall ve Yanxuan gibi bazı yüksek kaliteli müşterilerle tanıştık. Online alışveriş Çin’de büyük bir trend ve e-ticaret giyim markalarının sayısı çok hızlı büyüyor. Bu yeni temaslara ek olarak, mevcut müşterilerimizin birçoğuyla da burada buluşabiliriz. ”

Anchuan Tang, Tasarım Geliştirme Müdürü, Esquel Ent. Ltd, Hong Kong

“All About Sustainability”

“Bu fuarda ‘All About Sustainability’ alanına taşındık ve bu böylece sürdürülebilir ürünlerimizle ilgilenen daha kaliteli müşterilerle tanıştık. Çevre koruma şu anda Çin’de büyük bir trend, Intertextile ise yurtiçi alıcılarla tanışmak için iyi bir platform. Bu fuarı, sadece mevcut müşterilerimizle değil, aynı zamanda yeni keşfedebileceğimiz müşterilerimiz için de birinci sınıf bir iş platformu olarak görüyoruz.”

Leon Xu, Satış Müdürü, Hemp Fortex Industries (Rushan) Ltd, Çin

Tasarımda canlılık

“Dün (birinci gün) son derece hareketliydi ve bugün de oldukça yoğun. Birçok kişi baskılarımızı kontrol etti ve onları satın almak için patronlarıyla geri döndü. İyi bir gösteri sergilediğimizi söyleyebilirim. Çin pazarının ABD trendlerine ve tasarımlarına değer verdiğini düşünüyorum. Burada bulunan stüdyoların baskıları için daha yüksek bir bedel ödemek istiyorlar. ”

Kyle Naughtrip, Başkan Yardımcısı, Operasyon ve Satış, Nikki Martinkovic, ABD

“Accessories Vision”

“Dünyanın en büyük tekstil fuarlarından biri olan Intertextile fuarında bulunarak sadece mevcut müşterilerimizle buluşmakla kalmıyoruz, aynı zamanda yeni potansiyel müşteriler de ediniyoruz. Standımızda herhangi bir zamanda bulunan kişi sayısı her zaman yüksek olmuştur. Üstelik, buradaki müşterilerin kalitesi genel olarak iyidir, ki bu iş yapma söz konusu olduğunda, benzer fuarlara kıyasla Intertextile’i eşsiz kılıyor.”

Sean Pan, Satış Müdürü, 3M Intl. Ticaret (SHA) Co Ltd, Çin

Alıcı izlenimleri

“Bu fuar tüm tekstil endüstrisini temsil ediyor ve ihtiyacımız olan her şeyi bulabiliyoruz! Dünyanın başka hiçbir yerinde bunu bulamazsınız, sadece Çin’de mevcut. Bir yer, üç gün, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsin ve kumaşlar, süslemeler ve tüm aksesuarlar dahil olmak üzere, yeni tedarikçilerle çalışabilirsiniz.

Markus Trenddi, Genel Müdür, Global Trend GmbH, İsviçre

“Bu fuarı harika bir şekilde hazırlanmış buldum ve aradığımız her şey burada mevcut. Burada ihtiyacımız olan kaynağın % 90’ını yapabiliyoruz. Intertextile ayrıca, ortaya çıkan yeni şeylerin neler olacağı konusunda bize fikir veriyor. Burada olmak harika bir deneyim. ”

Kuldeep Raswant, Golden Unicorn (HK) Ltd, Hong Kong

“Yüksek kaliteli hammadde tedarikçileri arıyoruz ve bu fuarın kalitesi çok iyi. Müşterilerimiz Nike, adidas, New Balance, Columbia Sportswear, Decathlon, Li-Ning ve Anta gibi markalardır. Bu nedenle Intertextile Shanghai, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek kaliteli ürünler bulmak için önemli bir platformdur. ”

Zhen Wang, Ürün Mühendisliği Müdürü, Tekstil Boyaması (Suzhou) Co Ltd, Çin

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics, Messe Frankfurt (HK) Ltd, Sub-Council of Textile Industry (CCPIT) ve China Textile Information Centre tarafından ortaklaşa düzenlenmiştir.