1’inci Dornbirn-GFC ASIA’nın Tarihleri Açıklandı

 1’inci Dornbirn Küresel Elyaf Kongresi (Dornbirn-GFC) Asya, 3-4 Mart 2020 tarihleri arasında Güney Kore’nin Daegu kentinde düzenlenecek.

Avusturya Elyaf Enstitüsü ve KOFOTI ile Kore’den DYETEC arasında yakın bir ortaklık sayesinde Asya pazarı için 1. Dornbirn GFC kongresinin düzenlenmesi planlanıyor. Bu özel etkinliğe tüm tekstil zincirinden yaklaşık 300 ila 400 katılımcının katılması bekleniyor. Bu işbirliği konusunda gerçekleşen anlaşma 21 Ekim 2019’da Porto / Portekiz’de imzalandı.

Güçlü Ortakların İşbirliği

Dornbirn-GFC her yıl eylül ayında Dornbirn / Avusturya’da düzenlenmektedir. Bu özel etkinlikle 35’ten fazla ulustan 700’den fazla uluslararası katılımcı Dornbirn’deki Fiber İnovasyon Kongresi’ni bir ağ platformu olarak kullanıyor ve küresel fiber ve tekstil endüstrisinin en son yenilikleri hakkında bilgi sahibi olabiliyor.

Kore Tekstil Federasyonu KOFOTI ve tanınmış Boya ve Terbiye Teknolojisi Enstitüsü DYETEC ile işbirliği, Daegu / Güney Kore’de 1. Dornbirn-GFC ASIA elyaf inovasyon kongresini oluşturacak. Bu etkinlik ile Asya şirketleri arasında ağ etkinliklerinin geliştirilmesi ön görülüyor.

Bir federasyon olarak KOFOTI, Asya, Çin, Japonya, Tayvan ve diğer Güney Doğu Asya ülkelerine güçlü bağlantıları ile son derece güçlü bir yapıya sahip ve tüm tekstil zincirini kapsıyor. KOFOTI aynı zamanda Daegu’da düzenlenen REVIEW PID fuarını organize ediyor.

2 Günde Deneyimli Program

Programın tasarımı, Avusturya’daki Dornbirn-GFC kongresine benzeyecek. Genel kurul konuşmacıları, 3 Mart 2020’de Dornbirn-GFC ASIA kongresini açacak. Yaklaşık 30 uzman konuşması, 3 ve 4 Mart 2020 tarihlerinde aşağıdaki ana konulara odaklanacak:

  • Elyaf İnovasyonları
  • Nonwovenlar ve Teknik Tekstiller
  • Mobility – örn. Otomotiv iç ve yapısal
  • Akıllı Kumaş
  • Sürdürülebilirlik ve Sirküler Ekonomi

Etkinlikteki İnteraktif tartışmalar, bu özel elyaf yenilik kongresini tamamlayacak.

Avrupa yakasından ünlü üniversite profesörleri ve yönetim kurulu üyeleri ya da elyaf ve tekstil endüstrisindeki en iyi şirketlerin sahipleri çoktan bu etkinlikte yer alacaklarını bildirdiler.

Kongre Yeri ve Hizmetleri

1’inci Dornbirn-GFC ASIA kongresi, Daegu’daki Samsung Creative Innovation Center’da gerçekleştirilecek. Konferansta tüm konuşmalar İngilizce olarak verilecek ve Korece diline, hatta talep edilen diğer dillere de çevrilecek.