Daha Geniş Fantezi İplik Bölgesi Katılımcısı Yarn Expo Spring 2019’da

Yarn Expo Spring bu yıl, en yeni fantezi iplik koleksiyonlarını sergilemeye hazırlanan 125 katılımcı ile Fantezi İplik alanındaki katılımcı oranında önemli bir artış yaşayacak.

Yarn Expo, fantezi ipliklerden yüksek kaliteli yün ipliğine, pamuklu, kimyasal liflere kadar geniş bir iplik ve elyaf ürün yelpazesi ile ziyaretçilerine sürekli yeni seçenekler sunuyor. Bu yıl ki fuara Çin, Fransa, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, Kore, Pakistan, Singapur, Özbekistan, Vietnam ve yeni eklenen ülke Mısır da dahil olmak üzere toplam 11 ülkeden ve bölgeden 460’dan fazla katılımcı katılacak.

Fuar, 12 – 14 Mart tarihleri arasında Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi’nde (Şanghay), salon 8.2’de gerçekleştirilecek ve Yarn Expo tüm tekstil tedarik zincirini çekmek için Intertextile Shanghai Apparel Fabrics dahil dört tanınmış fuarla eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

Kaynak bulma eğilimleri, bugünün tüketicilerini, kıyafetlerini oluşturan malzemeler konusunda daha bilinçli olduklarını gösteriyor. Böyle olunca, Yarn Expo, tüketici talebini karşılamak için iplik ve elyaf tedarikçileriyle ortaklık kurarak son edisyonunda Adidas, Ralph Lauren ve Zara gibi moda markalarına görücüye çıkmıştı. Yarn Expo, ister sürdürülebilir elyaflar, yüksek kaliteli iplikler olsun, ister eşsiz fonksiyonel ürünler olsun, inovasyon arayan tekstil markalar için, kaçınılmaz bir platformdur.

Fantezi iplik, öne çıkan moda trendleri için popüler bir seçenek olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Bu yıl ki genişletilmiş Fantezi İplik Bölgesi’ne, ziyaretçi odağı olması bekleniyor. Yarn Expo katılımcılarının ürün uzmanlığı ile sürdürülebilir kıyafetler, bakımı kolay athleisure ve yüksek kalitede yün terziliği gibi diğer moda trendleri geliştirilebilir. Fuarın dünya çapında ünü ve Fantezi İplik Bölgesi, Kaliteli Yün Bölgesi ve Yeşil Keten Bölgesi gibi ürün bölgeleri, tanınmış işletmeler olan Lida, Hongqi, Jiancheng, Hoyia ve Dalong gibi Çin’nin yüksek kaliteli katılımcılarını çekmektedir.

İşlevsel ve kimyasal elyaf bölgeleri, teknolojik, şık ve sürdürülebilir özelliklerle daha yeni ürünler gösterecek. Yerli katılımcılar bu bölgelerdeki dört temalı alanda ziyaret edilebilir. Bunlar: “Çin Elyaf Trendleri 2019/2020”, “İnovatif İşlevler”, “Yeşil ve Çevre Koruma” ve “Endüstriyel Birlik”. Selüloz elyafları, lider viskon üreticisi Sateri Group liderliğindeki Sateri Pavilyon’unda bulunabilecek. China Hi Tech Corporation Pavilyon’nu çeşitli ürün yelpazesiyle fuarda yer alacak. Aynı zamanda, Doğal Pamuk İpliği bölgesi yüksek dereceli rafine pamuk ipliğinin yanı sıra ince siro eğirme, hava jet vorteks eğirme, dağıtım makarası eğirme ve fonksiyonel eğirme ürünlerinin tanıtımını yapacak. Dikkat çeken bu bölgede, Xinjiang hükümetinin önderliğindeki, 23 premium pamuk iplik katılımcısının yer alacağı Sincan Pavilyonu buluyor.

Çin pazar trendleri girişim programında araştırıldı

Katılımcıların küratörlüğünü üstlendiği Çin Elyafları Trend Forumu,  2019/2020 Çin Elyaf Trendlerini gösteren bir elyaf seleksiyonu üzerinde yoğunlaşacak. Bu süre içinde, akademisyenler, şirket yöneticileri ve endüstri uzmanları Tekstil Malzemeleri İnovasyon Forumu’ndaki gündem konularını yakından yorumlayacak. “Elyafların Yeni Vizyonu” temasına dayanan tartışmalar, fiber pazarının geleceğini araştıracak. Akıllı tekstilleri geliştirme gidişatı, yeşil tekstillere yönelik uygulama talepleri, tekstil ürün geliştirme alanındaki son trendler ve izleyicilerin iş bilgilerini ve kavrayışlarını artırmaya yarayan bir dizi görüşme forumda yer alacak. Açılış aynı zamanda seçili katılımcıların en yeni ürün ve teknolojilerini 1000 m2 lik bir fuar alanında ön plana çıkarılacak.

Fuar, Intertextile Shanghai Apparel Fabrics – Bahar Edisyoun, Intertextile Shanghai Home Textiles- Bahar Edisyonu ve PH Değeri ve Çin Uluslararası Moda Fuarı (CHIC) ile eş zamanlı düzenlenecek.