Oerlikon Genişletilmiş Nonwoven Ürün Portföyünü IDEA 2019’da Sunacak

Oerlikon, 25 – 28 Mart tarihleri arasında Miami’de düzenlenen IDEA Fuarı’nda, havalı serme, eritilerek şişirilmiş, telalı ve kırma malzemelerin üretimi için nonwoven tesis portföyünü sunacak.

Tanıtımların odak noktası hijyen çözümleri, tıbbi ve tek kullanımlık nonwoven malzemeleri olacak. Bu yıl ki IDEA ziyaretçileri, Oerlikon’un sergi standında (no. 1724), şirketin geniş ürün yelpazesi hakkında bilgi edinebilecek.

Mevcut nonwoven kumaşlar için iki güçlü ortaklık

İki yıl önce, Oerlikon Manmade Fibers segmentinin Nonwoven iş birimi neredeyse sadece teknik uygulamalar için çözümlere odaklanıyordu, şirket artık güçlü ortaklıklar kurarak tek kullanımlık nonwoven kumaşları için çözümler içerecek şekilde ürün portföyünü genişletti.

Oerlikon & Teknoweb Materials – nonwoven endüstrisi için iki güçlü ortak

Daha 2017 baharının başlarında, Oerlikon Manmade Fibers’in Nonwoven iş birimi, İtalyan Teknoweb Materials şirketi ile stratejik bir ortaklığa girmişti. Teknoweb Materials, mendil ve diğer tek kullanımlık nonwoven kumaşlar alanında köklü teknoloji tedarikçilerinden biridir. LEVRA teknolojisi ile şirket, kendi mendilleri için patentli ve özellikle verimli üretim işlemlerine ve aynı zamanda, nonwoven malzemelerin hazırlanması ve daha fazla işlenmesi konusunda da geniş bir proses uzmanlığına sahiptir. Oerlikon’un Manmade Fibers segmentinin Nonwoven iş birimi, bu ortaklığı köklü makine ve tesis çözümleriyle tamamlıyor. Teknoweb Materials, IDEA’nın Oerlikon fuar standında (no. 1724) da temsil edilecek.

Shaoyang Tekstil Makineleri ile İşbirliği

Hijyen ve tıbbi uygulamalarının spunmelt sistem çözümleri için Oerlikon, geçen yılın sonbaharından bu yana Çinli makine ve fabrika üreticisi Shaoyang Textile Machinery ile işbirliği yapıyor. Bu işbirliğinde ortaklarının amacı, Çin dışındaki spunmelt tesislerinin uluslararası pazarlamasını ilerletmektir. Oerlikon Manmade Fibers’in Nonwoven iş birimi, fabrika mühendisliği uzmanlığına katkıda bulunuyor ve aynı zamanda ürün ve proses garantilerinden sorumlu. Oerlikon bu projede ayrıca, Çin dışındaki dünya çapında müşteri hizmetlerinin yanı sıra genel proje sorumluluğunu da üstleniyor. Buna karşılık Shaoyang şirketi tesis teknolojilerini tedarik edecek. Nispeten düşük yatırım ve cazip fiyatlarla rekabetçi çözümleri sunan bu ortaklık, müşteri odaklı avantajları peşinde.