Kumaş ve Aksesuar Üreticileri Binbir Çeşit Renk ve Desenleriyle TEXHUB Fuarı’nda Buluşuyor

Duty Fuarcılık Ltd. ve Texstar Co. , Limited tarafından organize edilen fuar bu yıl ilk kez 7-9 Kasım 2018 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tekstil, iplik ve aksesuar alanında dünya markalarının buluşacağı bu fuar aynı zamanda Türk tekstil ve hazır giyim sektöründen de katılımcılara ev sahipliği yapacak.

Texhub İstanbul, kumaş, aksesuar, iplik, elyaf ve desenlerin sergileneceği bir platform olmanın dışında eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek Yarnhub bölümü ile endüstriyel iplik üreticilerini de ağırlamaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin ticaret ve finans merkezi İstanbul’da düzenlenen Texhub İstanbul Fuarı, başta Çin olmak üzere Uzak Doğulu hazır giyim tedarikçilerinin kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerini Türk tekstilcileriyle buluşturacak.

Profesyonel seçim komitesiyle birlikte uluslararası katılımcıların yer alacağı Texhub Fuarı’nda sergilenecek ürün gruplarını kumaş, aksesuar, iplik, elyaf ve desen oluşturuyor. Fuarda sergilenecek ürünler yeni trendleri belirlemenin yanı sıra uygun fiyatlı ürün almak isteyen hazır giyim üreticilerinin de adresi olacak.

YARNHUB 2018

Texhub kumaş, aksesuar, elyaf, iplik ve desen sergisiyle eş zamanlı gerçekleştirilecek olan Yarnhub 2018 bölümü, Çin, Hindistan ve Tayvanlı iplik üreticilerinin yanı sıra Pakistan ve Endonezya’dan da katılımcılar ağırlayacak.

TEXHUB ve YARNHUB Fuarı’nda Sergilenecek Başlıca Ürün Grupları:

  • Pamuk, yün, ipek, keten, rami, sentetik, örme, ve kaplamalı kumaş
  • İç giyim ve plaj giyim kumaşı
  • Fonksiyonel kumaşlar ve teknik tekstil ürünleri
  • Hazır giyim aksesuar ürünleri
  • Tekstile dayalı CAD / CAM / CIM teknolojileri

Katılımcıların her biri ancak gönderdikleri numune ve tasarımlar kurul tarafından onaylandıktan sonra etkinliğe seçilebilecek.

Kaliteli katılımcıları ile dikkat çeken Texhub İstanbul, önümüzdeki yıla ait trend ürünlerle tasarımcı ve hazır giyim üreticilerinin gelecek projeksiyonlarına katkıda bulunarak uygun fiyatlı kumaş, aksesuar ve iplik tedarikinin adresi olacak.

Ayrıca Türk hazır giyim üreticilerinin uygun fiyat ve kaliteyle buluştukları TEXHUB Fuarı, kumaş, aksesuar ve iplik ihtiyacına yönelik yeni tedarikçiler bulmanın yanı sıra üreticilere aracısız olarak en uygun fiyata bu ürünlere ulaşma fırsatı sunuyor.