Altıncı ITMA ASIA + CITME, Endüstrinin Bir Sonraki Adımına Odaklandı

ITMA ASIA + CITME, bugün Şanghay’da en son teknolojilerin yoğun gösterimi ile açılıyor.

Altıncı ITMA ASYA + CITME 2018 Fuarı, bugün Çin’in tekstil endüstrisini geleceğe taşımaya yönelik teknolojilerin etkisine odaklanmak üzere endüstri oyuncularıyla bugün Çin’in Şanghay kentinde başlıyor.

Kombine gösteri, 180.000 metrekarelik sergi alanından oluşuyor ve 28 ülkeden ve ekonomiden toplam 1,733 katılımcıyı, tekstil üreticilerinin daha rekabetçi hale gelmesine yardımcı olacak çok çeşitli en son teknoloji çözümlerini sergilemeye davet etti.

CEMATEX’in başkanı Fritz P. Mayer şunları söyledi: “Her ITMA ASIA + CITME etkinliğinde, Avrupalı katılımcılar en son teknolojilerini ilginç bir gösteri ile sunuyor. Fuarda bu yıl otomasyon ve sürdürülebilir üretimin yanı sıra teknik tekstiller ve nonwoven malzemelerin üretimi için geniş bir çözüm yelpazesi olacak. ”

Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) başkanı Sn. Wang Shutian şunları ekledi: “Endüstri üyeleri ile iş yapmak için yararlı bir platform olan bu kombine sergide, heyecan verici yeni trendler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu nedenle, hem büyük hem de yükselen oyuncuların, bu anlamlı endüstri işbirliği, diyalog ve ağ iletişimi için önemli katılımlarından dolayı çok memnunuz.”

ITMA ve ITMA ASIA fuarlarının süregelen geleneğini takiben, yalnızca nitelikli tekstil makineleri ve aksesuar üreticileri, kombine fuarda yer almış. Katılımcılar, standlarında ziyaretçiler için ilgi alanı yaratan orijinal ekipmanlarını sergilemeli.

Çin, 68.000 metrekareden fazla net sergi alanını işgal ederek en fazla katılımcıyı hedefliyor. Asya katılımı açısından, Japonya 3.500 metrekarelik net alan kaplayan bir sonraki en büyük grup oldu. Çin Tayvan yaklaşık 2.500 metrekare net kapladı.

Avrupa katılımı açısından Almanya, yaklaşık 6.400 metrekarelik en geniş alanı almaktadır. Bunu, 5.200 metrekare ile İtalya ve 2.600 metrekareden fazla bir alanla İsviçre yakından takip etmektedir.

Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) başkanı Sayın Wang Shutian, “Uzay için güçlü talep, kombine gösterinin etkinliği ve popülaritesini kanıtlıyor. Başvurular için son başvuru tarihine kadar uzun bir bekleme listesi aldık. Bu nedenle, mekanda mevcut olan ek yer ayırma kararı aldık. ”

Ürün kategorilerine göre, eğirme, toplam sergi alanının yüzde 22’sini işgal eden en büyük sektör oldu. Terbiye makineleri bir sonraki en büyük grup olarak yüzde 20’lik bir alan oluşturdu, bunu örme (yüzde 19) ve dokuma (yüzde 17) izledi.

ITMA ASYA + CITME 2018, CEMATEX ve onun Çinli ortakları – Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT-Tex, Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ve Çin Fuar Merkezi Grubu Şirketi (CIEC) tarafından sahip olunmaktadır.Fuar, Beijing Textile Machinery International Exhibition Co Ltd tarafından organize edilmiş ve ITMA Services tarafından ortaklaşa düzenlenmiştir. Japonya Tekstil Makineleri Birliği (JTMA), gösterinin özel bir ortağı olarak yerini almıştır.