ANDRITZ Yüz Maskeleri Üretimi İçin Yüksek Hızlı Dönüşüm Hattı Geliştirdi

Uluslararası teknoloji grubu ANDRITZ’in bir parçası olan ANDRITZ Diatec, tek kullanımlık yüz maskelerinin üretimi için tam otomatik ve yüksek hızlı bir yüz maskesi dönüştürme hattı geliştirdi.

Uluslararası teknoloji grubu ANDRITZ’in bir parçası olan ANDRITZ Diatec, tek kullanımlık yüz maskelerinin üretimi için tam otomatik, yüksek hızlı bir yüz maskesi dönüştürme hattı geliştirdi. Bu yeni hattın kurulumunun ilk aşamasında, cerrahi ve tıbbi uygulamalar için maskeler üretebileceği bildirildi. N95 / FFP2 gibi diğer maskelerin üretilmesi planlanıyor.

Yüksek kalite ve hijyen standartları

Yeni ANDRITZ D-Tech Yüz Maskesi serisi, üç veya daha fazla kumaş katmanı (eğrilerek bağlanmış, eritilerek şişirilmiş, ısı ile bağlanmış nonwoven kumaşlar ve diğerleri) üretiyor, laminasyon yapıyor ve yüksek kalite ve hijyen standartlarını garanti ediyor. Şirketin bu yeni hattı nonwoven ağlar için çözme ve yönlendirme üniteleri, metal burun çubuğu için kesme ve konumlandırma cihazları, bir kenar kaynağı ve kesme ünitesi, 90 ° döndürme işlemi ve ayrıca kulak halkası elastiklerinin konumlandırılması ve kaynaklanması içeriyor.

Hat, 110 m / dk’ya kadar bir hıza sahip ve günde 750.000’e kadar yüz maskesi üretebilme kapasitesi sunuyor. Ayrıca hattın farklı paketleme seçenekleri de mevcut. Ürünler otomatik akış paketleme makinesi ile torbalarda veya otomatik karton kutularda paketleniyor.

ANDRITZ Diatec, hijyen son ürünlerinin üretimi için makineleri dönüştürmek için dünyanın önde gelen uzmanlarından üreticilerden biridir. Çocuklar ve yetişkinler için çocuk bezi, kadın hijyeni, alt tabakalar, gıda endüstrisi için emici pedler ve şimdi de yüz maskeleri şirketin ürün yelpazesini oluşturuyor.