Belçika, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Tayvan Pavillionları Cinte Techtextile’de

4 – 6 Eylül tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından gelen inovasyon ve teknolojiler, Şangay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Cinte Techtextil China 2018’de yer alacak. Çin ve Asya’da büyüyen teknik tekstil pazarı ve büyük sanayi isimleri yeni ürünleri ile sergi alanında olacak. Çek Cumhuriyeti Pavillionu ilk çıkışını yaparken, Belçika, Almanya ve Tayvan Pavillionları da geri dönüşleriyle birlikte büyük bir kalabalığı çekileceği tahmin ediliyor.

Tayvan Pavillionu’ndan yeni inovasyonlar

Tayvan Pavyonu, inovasyon endüstrisinin önde gelen kaynaklarından biri olarak sektördeki ününü koruyor. Tayvan Pavyonu’ndaki on katılımcı, bir dizi endüstri için ideal olan çeşitli inovasyonlarını sergileyecek. Medikal ve hijyen ürün teknolojilerindeki ilerlemeler ile ilgili katılımcılar arasında Web-Pro Corporation, hijyen ürünleri için patojenlere ve mikroorganizmalara ve çok katmanlı PE filmlere karşı koruyucu kaplama malzemelerin sunarken, Kae Hwa endüstri, virüslere karşı koruma sağlayan gelişmelerini materyallerle tanıtacak. Dört Element Enerji Biyoteknolojisi ise çok fonksiyonlu Masterbatch ürününü, benzersiz nitelikli FDA’yı, küflenme önleyicisini ve bakterileri karşıtı şeffaf plastik katkı maddesini sergileyecek.

Tayvan Pavyonu’nda dikkat çekecek diğer katılımcılar arasında, hijyenik, tıbbi ve filtrasyon amaçlı dokunmamış kumaşlara uygulanabilen Air Through makinelerini sergileyen Ritex Machinery bulunuyor. Everlight Chemical endüstri, Evereco® yapıştırıcıları dahil, ısıya dayanıklı ve diğer iletim özelliklerine sahip çevre dostu çözümlerini sunacak. Ayrıca çevre dostu alternatifler sunan TomLong Tekstil ve onun TPU kaplamalı kumaşları su geçirmez ve şişirilebilir özellikli ürünleri ile fuarda yer alacak.

Alman Pavillionu’nda üretkenlik ve verimlilik

Çin pazarındaki yüksek talebin ardından, Alman Pavillionu, tekstil üretiminde verimlilik alanındaki uzmanlığını sergileyecek yaklaşık 30 katılımcı ile geri dönüyor. Göze çarpan özellikler arasında Baumüller Nürnberg’in modüler konseptleri ve değişken pazar gereksinimlerine esnek reaksiyonlar sağlayan akıllı otomasyonlar yer alıyor. Edelmann Teknoloji, artan üretim oranları ve ürünlerde kirlenmeyi azaltmak için yeni yüksek hızlı sarıcı sistemlerini getiriyor. Diğer katılımcılardan biri olan ISRA Surface Vision, kalite, kontrol ve süreç optimizasyonları için % 100 hizada optik yüzey denetim yöntemlerini sunacak.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer ürün ise, elektromanyetik radyasyona karşın % 99 koruma verimliliğine sahip hafif, yumuşak bir tekstil olan Kufner’in xShield® ürünüdür.

Diğer büyük Alman katılımcılar arasında Autefa Solutions, Brückner Textile Technologies, Dornier Lindauer, IBENA, J.H. Ziegler, Kufner, Perlon bulunuyor.

Belçika Pavillionu Çek Cumhuriyeti ile birlikte geri dönüyor

Fedustria (Belçika Tekstil, Ağaç İşleme ve Mobilya Endüstrisi Federasyonu) tarafından organize edilen Belçika Pavillionu, tekstil geri dönüşüm şirketi Belrey Fibers’in deniz ve kurtarma endüstrileri için Pennel & Flipo tarafından tasarlanmış kumaşlarının yanı sıra çeşitli kaplama özelliklerine sahip olan lider kaplama uzmanı Vetex’i de içerecek. Bununla birlike tüm tekstil ve polimer üretim zincirinde araştırma projeleri yürüten Centexbel ve Ar-Ge enstitüsü de Belçika Pavillionu’nda olacak.

Tekstil-Giyim-Deri Sanayicileri Derneği ATOK tarafından düzenlenen Çek Cumhuriyeti Pavillionu, teknik iplik, kumaş işleme ve nonwoven kumaşlar için çözümler sunan üç katılımcıyı barındıracak. Bunların içinde, cam / bazalt iplik ve kumaş işleme için özel makine ve hat üretimini sergilemek için GF Machinery, dokumasız iğne ile delinmiş ve hava geçiren tekstiller için Retex; Avrupa’nın en büyük dar kumaş üreticisi olan STAP şirketleri yer alacak.

Cinte Techtextil Çin Fuarı, Avrupalı üreticiler tarafından Asya pazarına açılan bir kapı olarak tanınmaktadır. Çin’deki teknik tekstil endüstrisini ve teknik pazarlarını geliştiren Asya ülkeleri, daha geliştirdikleri yatırımlarla, iş potansiyeli için bir merkez haline gelen Cinte Techtextil China 2018’de olacaklar.

Cinte Techtextil China, Messe Frankfurt (HK) Ltd., Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT; ve Çin Nonwoven & Endüstriyel Tekstil Derneği (CNITA) tarafından organize edilmektedir.