BRÜCKNER’den HEATHCOAT FABRICS LIMITED için Terbiye Hattı!

HEATHCOAT FABRICS LIMITED – yolculuk devam ediyor

HEATHCOAT FABRICS LIMITED, endüstriyel tekstiller için son teknoloji ürünü bir BRÜCKNER terbiye hattı kurmak için BRÜCKNER Textile Technologies / Almanya ve satış ortağı ADVANCED DYEING SOLUTIONS ile yeniden ortaklık kurdu. HEATHCOAT FABRICS LIMITED, tekstil mühendisliğinin öncüsüdür. İki yüzyılı aşan gurur verici bir mirasa sahiptirler ve tekstüre, dokuma ve çözgülü örmenin yanı sıra boyama ve terbiye konularında uluslararası kabul görmüş uzmanlığa sahip, küresel pazar lideri bir teknik tekstil üreticisidir. HEATHCOAT’ın son derece özel ürünleri, otomotiv, sağlık, savunma ve havacılık endüstrilerinde kullanılmak üzere üretilmekte ve dünyadaki en yenilikçi kumaş yapım projelerinden bazılarına katkıda bulunmaktadır.

BRÜCKNER, özellikle HEATHCOAT FABRICS LIMITED’in ihtiyaçları için tasarlanmış, özelleştirilmiş çok amaçlı bir son işlem hattı geliştirmek için çeşitli proje incelemeleri sırasında yerel HEATHCOAT proje ekibiyle yoğun bir şekilde çalıştı. Gereksinimler, hafif paraşüt kumaşının işlenmesiydi, aynı zamanda ağır hizmet tipi konveyör bant taşıyıcılarının yanı sıra insan derisi temasının bile toplama sorunlarına yol açabileceği 3D çözgülü örgüler ve streç duyarlı mikrofiber kumaşlar idi.

BRÜCKNER Group CEO’su ve sahibi Bayan Regina Brückner şunları söyledi: “HEATHCOAT’ın karmaşık gereksinimlerini karşılamak, üretilen çok çeşitli teknik tekstiller nedeniyle kolay değil. Hattımız hafif olduğu kadar ağır ürünleri de bitirmeli, bu nedenle tasarım , kontrol ve tüm hat düzeni esnek, işlevsel ve yine de kullanımı kolay olmalıdır.Neyse ki HEATHCOAT FABRICS LIMITED’teki ekip çok yenilikçi ve açık fikirli ve birlikte doğru teknolojiyi ve kullanımı geliştirmek için çok çalıştık. Çok takdir ettiğimiz bu müşterimizi hattımızın verimliliği ve tabii ki teknolojik bilgi birikimimiz ile ikna edebildiğimiz için mutluyuz.”

Her yarım bölgede benzersiz kademeli ısıtma kaynağı düzenine sahip doğrudan gazla ısıtılan BRÜCKNER POWER-FRAME ram, ram uzunluğu ve genişliği boyunca mevcut en iyi sıcaklık tutarlılığını sağlar. Ünite, özellikle işlenmekte olan farklı kumaşlar için tasarlanmış, düşük yağlamalı, yatay olarak geri dönen birleşik pim / klips zinciri ve çeşitli kumaş yolları ile donatılmıştır. BRÜCKNER tasarım ekibi, HEATHCOAT FABRICS LIMITED teknoloji uzmanlarıyla birlikte, farklı kenar düzeltme ve dilme olanaklarına sahip çok özel bir ram dağıtım ucu geliştirdi. Ürünlerin türüne bağlı olarak, kumaşlar büyük çaplı A-çerçevelerinde gruplandırılabilir, karton tüplere sarılabilir veya arabalara örülebilir.

Kumaşların karmaşıklığı nedeniyle ram, en yeni atkı düzeltme ve atkı sayma teknolojisi ile donatılmıştır. Kontrol sistemi, müşterilerin ERP sistemine entegrasyona izin verir ve en son barkod tarama ve toplu ilgili kalite raporlama araçlarını kullanarak kolay ve tekrarlanabilir çalışmayı sağlar.

Artan enerji fiyatları nedeniyle, makinenin son teknoloji BRÜCKNER ısı geri kazanım teknolojisi ile donatılması zorunludur.

HEATHCOAT’ın genel müdürü Cameron Harvie şunları söyledi: “Bütün BRÜCKNER ekibinin çalışmasından ve özverisinden çok memnunuz. Buna özellikle BRÜCKNER teknisyenleri dahildir. Hattın kurulumu Covid kapanması ile başladığından beri, BRÜCKNER teknisyeni birkaç hafta boyunca otoparkımızdaki bir karavanda uyumak zorunda kaldı. Bu olağandışı koşullara rağmen, montaj zamanında tamamlanabildi. Makine tam memnuniyetimize göre üretiyor ve çok farklı kaliteli ürünlerimizin sunduğu tüm zorlukların üstesinden geliyor.”