Cildi Baştan Çıkaran Kadife

HKS-3M makinasıyla üretilen ultra yumuşak esnek kadife, giysilere rahatlık veriyor.

Çok yumuşak, esnek ve en yüksek kaliteye sahip kadife kumaşlar, giyim sektöründeki trendleri belirliyor. Bu yumuşacık tekstil, cildi ve vücudu kucaklıyor. Nazik kumaşıyla, kadın vücudunu baştan çıkarıcı çizgilerle şekillendiriyor ve vücuda çekici ışıltısı ile sihirli bir dokunuş veriyor.

Kumaş, vücudu öne çıkaran göz alıcı gece elbiseler ile birlikte koltuktalar için de rahat salon kıyafetlerinin üretilmesinde kullanılabiliyor. Ultra konforlu parçalar, ipeksi pijamalardan eşofmanlara, bornozlara ve iç çamaşırlarına kadar uzanıyor ve aynı zamanda bu kumaş, 2017’den beri dışarıda kullanım için kabul görmüş. Rahat görünüm, özellikle yılın soğuk aylarında hem erkek hem de kadınlardan yoğun talep alıyor.

Baştan çıkarıcı güçleri ve olağanüstü giyim rahatlığı sağlayan örme kumaşın arkasında, maksimum performans sunan bir makine var. Kumaş, KARL MAYER’in HKS 3-M, 280 “, E 32 makinesinde, Şangay’daki ITMA ASIA + CITME 2018 standında hazırlandı. Kumaşın üretilmesi için, zemin kılavuz çubukları olan GB2 ve GB3 kullanıldı ve polyester, FDY ve elastandan bir tezgah notasyon triko lepleme ile çalışıldı. GB 1 proses sırasında polyester işliyordu. DTY sürümü olan dokulu bir mikrofiber iplik ile birlikte kombinasyon halinde yükseltildikten sonra ekstra kabarık bir yüzey üretildi.

Altta kalan parçalar mikrofiber ipliklerden yapılan kadife tabaka üretmek için yükseltiliyor. Bu proses bilgi ve deneyim gerektiriyor. Çünkü özellikle esneyen kumaşlarda, işlem doğru şekilde yapılmazsa, kumaşın yırtılması tehlikesi vardır. Tüm proses aşamaları doğru bir şekilde yönetildiği sürece, dayanıklı, bakımı kolay bir kumaş üretilebiliyor. Çözgü örme teknolojisi, tekstil havı içindeki elyafların yüksek elyaf çekme dayanıklılığına sahip olduğu anlamına gelir, çünkü hav oluşturma katmanı, zemine dikişler aracılığıyla sıkıca bağlanmıştır.