ECLIPSE, BRÜCKNER ile Büyümeye Devam Ediyor

BRÜCKNER’in tasarım ekibi Eclipse ile birlikte, bir üründen diğerine geçerken çok düşük temizleme gereksinimleri ile maksimum esneklik sağlayan bir hat konsepti geliştirdi.

İngiltere’deki Hunter Douglas şirketler grubunun bir parçası ve pencere panjuru sektöründe isim yapmış şirketi olan ECLIPSE, pencere panjur endüstrisine yüksek kaliteli hizmet ve ürünler sağlama konusunda 45 yılı aşkın deneyime sahip. Karartmalar, yansıtıcı kaplamalar, alev geciktirici kumaş, yumuşak köpük sistemleri ve yüksek tanımlı dokumaları içeren geniş bir ürün portföyüne sahip olan ECLIPSE, esas olarak İngiltere’ye tedarik sağlıyor ve kumaş üretiminin % 60’ından fazlasını tamamen İngiltere’de gerçekleştiriyor.

ECLIPSE, yüksek kalite seviyelerini korumak amacıyla,  Inchiannan’daki çalışmaları için yeni, son teknoloji ürünü olan arka kaplama hattına yatırım yapmaya karar verdi. ECLIPSE yönetim ekibi, gereksinimleri tanımlamak ve tüm beklentilerin her açıdan karşılanmasını veya aşılmasını sağlamak için makinenin tasarımını özelleştirmek üzere Alman BRÜCKNER şirketi ile yoğun bir şekilde çalıştı. Turuncu cilt etkisini önlemek için kurutucu genelinde sınıfının en iyisi ısı tutarlılığı, ECLIPSE’nin sürdürülebilirlik girişimlerini desteklemek için minimum enerji tüketimi ve kaplama yüzeyinde çatlak izlerini önleyen bir kumaş taşıma sistemi şirketin temel gereksinimlerindendi. BRÜCKNER’in tasarım ekibi Eclipse ile birlikte, bir üründen diğerine geçerken çok düşük temizleme gereksinimleri ile maksimum esneklik sağlayan bir hat konsepti geliştirdi.

Yatay olarak dönen, düşük yağlamalı ve düşük bakım gerektiren, yüksek performanslı pimli zinciri ile 8 bölmeli BRÜCKNER germe makinesi doğrudan gazla ateşleniyor. Benzersiz BRÜCKNER tasarımı, her 1,5 m’de bir değişen ısıtma kaynağı düzenlemesiyle, kumaşın uzunluğu ve genişliği boyunca eşsiz bir sıcaklık eşitliği sağlıyor. Bu tasarım özellikleri sayesinde, kurutma hızı önemli ölçüde artırılabiliyor ve mevcut diğer germe çerçevelerine kıyasla daha yüksek üretim hızları sağlıyor. Bu hat, 2019 yılının ortalarında faaliyete geçmişti. ECLIPSE’de projeyi yöneten Mühendislik Müdürü Bruce Stalker şunları açıklamaları yaptı: “Eclipse, BRÜCKNER’ı seçmeden önce birkaç tedarikçiyi gözden geçirdi. Teknik yeterlilik, satış öncesi ve satış sonrası destek gündemimizin üst sıralarında yer aldı. Müşterilerimiz en yüksek kalitede ve en geniş kumaş seçimini beklemektedir. Seçilen kaplama hattı yapılandırması, ECLIPSE’nin müşterilerimize yüksek düzeyde yapılandırılmış ve yüksek düzeyde kontrollü bir çözümle üretilmiş kaliteli ürünler sunmasını sağlayacak. ECLIPSE, İngiltere pencere körlüğü endüstrisinde uzun ve başarılı bir mirasa sahiptir. ECLIPSE, 2020’de İngiltere pencere panjuru endüstrisini destekleyen 50. yılını kutlayacak.”

Almanya merkezli BRÜCKNER Group’un sahibi ve CEO’su Regina Brückner, ECLIPSE ile yaptıkları anlaşmadan gurur duyduklarını şu sözlerle ifade etti: “Bir kez daha 70 yıldan fazla deneyime sahip olan bu projeye çok iyi katkıda bulunabildik ve gelecekteki zorlukları dört gözle bekliyoruz.”