Geleneksel Değerlere ve İnovasyon Ruhuna Sahip İki Büyük Marka : Inman Mills ve USTER®

Tekstil üreticileri ve onların teknoloji tedarikçileri giderek artan rekabet gücüne ve kalite bilincine sahip işlerde yaygın birçok zorlukla karşılaşıyor. Bu nedenle, hem bireysel başarıyı hem de teknolojik ilerlemeyi teşvik eden bir mükemmellik vizyonunu paylaşmaları önemlidir. Bu konuda, tanınmış Kuzey Amerika tekstil üreticisi Inman Mills, USTER® ile olan ilişkisinde birinci sınıf bir örnektir. Her iki şirket de geleneksel değerler üzerine kurulu gururlu bir mirasa ve inovasyona dair güçlü bir bağlılığa sahiptir.

Inman Mills, geniş bir uygulama alanına, dünyanın en gelişmiş kumaşlarından bazılarını üretmektedir. Eğirme ve dokuma tesisleri, Amerika Birleşik Devletleri’nin Güneydoğu kısmı boyunca iyi bir şekilde kurulmuştur. Güney Carolina, Spartanburg yakınlarındaki 1901 yılında kurulan imalathane, dünyanın en eski ve en geleneksel işletmelerinden biridir.

Inman Mills Başkan Yardımcısı Bill Bowmen sahip oldukları vizyon hakkında şunları söyledi, “Eğer ortada bir şey varsa, bu, insanlar olarak her zaman değişime güvenebileceğimizdir. Inman Mills’in bu oyunda uzun bir değişimi ve adaptasyon geçmişi var. Şirketin geleneği, sürekli değişen bir sektörde önemli bir oyuncu olarak konumunu sürdürmek ve genişleyen küresel pazarın taleplerine uygun şekilde sürekli olarak adapte olan temel değerlere ve ilkelere dayanmaktadır.”

Kaliteye giden yol

USTER®‘in ‘Think Quality’ yaklaşımı, iplik üreticilerinin iplik üretiminde daha yüksek müşteri memnuniyeti ve iş başarısı elde edebilmeleri için USTER® rotasını takip etmelerine yönelik bir davettir. Müşterilerinin günümüzün zorlu ve rekabetçi pazar koşullarında başarılı olmalarına yardımcı olmayı amaçlayan USTER®, bu desteği kalite odaklı bir imalathane yönetimine dönüştürmüştür. Bu, mecburi iplik kalitesi üretilmesinin en verimli ham madde kullanımı ile eşleştiği anlamına gelir. Hedef, diğer üretim hedeflerine müdahale etmeden, atıklardan kaçınmak ve üretim hızını mümkün olduğunca arttırmaktır. USTER®’ın misyonu, talepleri riske atmaksızın,  iplik işletmelerinin en yüksek seviyede imalathane optimizasyonunu sağlamak için yenilikçi teknolojiyi kullanmaktır.

USTER®,  iplik üretimindeki kalite ve farkındalıklarını sürekli arttırarak, imalathanenin kalite yönetimi için hem teknolojiyi hem de yapıları kucaklayarak bundan gurur duymaktadır. Inman Mills, kalite gelişimini USTER® ile paralel olarak süren bir imalathane için ideal bir örnektir. ABD şirketi, pahalı hammaddeden iplik üretiyor. Bu nedenle Inman, hammaddeden en iyi değeri almak ve makineden makineye süreç içinde kontrol işlemlerini yürütmek için USTER® AFIS’i kullanıyor.

Inman Mills, İmalathane boyunca farklı aşamaları test etmek için daha fazla USTER® teknolojisi kullanmaktadır. Inman Mills Başkan Yardımcısı Bill Bowmen, “USTER® laboratuvar ekipmanı, bizim için hammaddelerimizi optimize etmemize olanak tanıyor, aynı zamanda işleme makinemizi optimize etmemize ve mümkün olan en yüksek hızda çalıştırmamıza izin veriyor.” diyor

Geleceği birlikte şekillendirmek

USTER®, müşterilerinin yenilikçi teknolojilerini tesislerinde yetiştirmek için oynadıkları rolün değerini takdir ediyor. Inman Mills yaklaşımı, bunun pratikte nasıl çalıştığını gösteriyor. Bowmen bu konu hakkında şunları söyledi: “Müşterilerimizin beklediği yüksek kalite standartlarını karşılamak için zarfı zorlamak zorundayız. Müşterilerimizin gereksinimlerini karşılayan ürünler üretmek için elimizden gelen en iyi makinelere ve mevcut en iyi test ekipmanlarına yatırım yapıyoruz.”

“USTER®’i tekstil endüstrisinin geleceğinin lideri olarak görüyoruz. Biz USTER®’e güveniyoruz ve gelişimini takip ediyoruz. Geçmiş, bunu yapmakta haklı olduğumuzu kanıtladı, ”diyor Bowen.

Şimdiki, gelecekteki ve geçmişeki gelişmeler, USTER®’in imalathane yönetimi tarafından destekleniyor. İmalathanenin odaklandığı şey, bilinçli kararların alınmasına yönelik araçlar ve sistemler aracılığıyla yönetimin ihtiyaçlarını karşılamak. Bu, bireysel enstrümanlarla başlayan ve bir tesisin iplik üretimini kalite ile yönetme taahhüdü doğrultusunda genişleyen birikimli bir süreçtir.