Itema Techtextil’de Itematech Şirketini Piyasaya Tanıtacak

Itematech, teknik tekstil dokumacılığında yeni bir teknolojik liderliğin peşinde.

Sınıfının en iyisi dokuma makineleri, yedek parça ve entegre hizmetler konusunda lider İtalyan üreticisi olan Itema, 14-17 Mayıs tarihleri arasında Frankfurt’taki Techtextil’de yer alacağını (Salon 3.0, Stant D05) ve sektöre önemli katkılarda bulunacağını duyurdu.

Itema, dünya çapındaki en iyi teknik tekstil etkinliğinde, kendini teknik kumaş dokumacılar için dokuma makineleri üretmeye adayan yeni firması Itematech’i piyasa ile tanıtma fırsatını değerlendirecek.

Çok özel teknik kumaşların üretilmesi için pazara en kapsamlı ürünler sunan Itema, teknik tekstil dokumacılığında yeni ve teknolojik bir ölçüt oluşturmak amacıyla kısa süre önce PTMT’nin uzun süreli kiralanması için bir anlaşma imzaladı ve böylece Itematech’in pazara girişini sağladı.

Itema ve PTMT’nin uzmanlık ve yetkinliklerinin birleştirilmesi ve iki firmanın güçlü teknik bilgi birikimi sayesinde, Itematech teknik kumaşları dokumaya yönelik, sınıfına en geniş teknolojik çözümleri sunmayı planlıyor.

Tüm teknik uygulamaların dokunması söz konusu olduğunda öne çıkan Itematech, artık teknik kumaş üreticilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve zorlu durumları aşmak için benzersiz bir ortak ve teknolojik referans noktası olmaya hazır görünüyor.

Tarihi iki dokuma üreticisi arasındaki bu stratejik ittifak, negatif ve pozitif rapierden hava jetli ve projektil dokuma makinelerine kadar uzanan, daha önce hiç görülmemiş bir ürün portföyüne liderlik edecek.

Teknik kumaş endüstrisi standart kumaş üretiminden önemli ölçüde farklılık göstermektedir, çünkü teknik tekstil, oldukça yenilikçi insan yapımı hammaddeleri ve iplikleri içerir ve aynı zamanda belirli trendlerle karakterize edilen son pazarlara hitap eder.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına her zaman ön planda tutan Itema şirketi, teknik kumaş üreticilerine, piyasadaki en eksiksiz dokuma çözümleri yelpazesini ve sektördeki en yetenekli teknik tekstil ekibini sunarak müşterilerinin kendi gereksinimlerini karşılayabilecek bir ortak olmalarını sağlamak amacıyla Itematech’i kurdu .

Ziyaretçiler Salon 3.0’daki Stand D05’i ziyaret ederek Itematech ve onun eşsiz teknolojik sunumu hakkında bilgi edinebilecek.