Rapier R9500 tezgahı ITM 2018’in gözdesi oldu

Itema, tekstil üreticilerinin teknik uygulamalarında kapsamlı kumaş dokuma avantajı sağlayacak atkı teknolojilerini sundu. Piyasanın en kapsamlı atkı teknolojileri Rapier, Airjet ve Projektilli  tanıtıldı.

Itema tarafından üretilen R9500, en ince monofilament iplikler, yüksek mukavemetli multifilament iplikler ve çoklu atkı seçmeli kumaşlar dahil olmak üzere tüm teknik tekstil ürünlerinin üretimi için mükemmel bir makine haline getirildi. Teknik uygulamalara göre kişiselleştirilmiş versiyonları sürekli olarak pazara sunuldu; bunun içinde OPW Hava Yastığı, Cam Elyafı, Elek Bezi ve 540cm dokuma genişliğine kadar çeşitli özellikler mevcut.

Piyasadaki en yenilikçi airjet dokuma makinesi olan Airjet A9500, benzersiz performanslara ve en yüksek üretkenlik ile üstün tekstil verimliliği eşleştirerek inkar edilemez yararlar sağlıyor. Makine özellikle tıbbı uygulamalar ve otomotiv kumaşlarında önemli referanslarını biriktirmiş durumda.

A9500

Itema A9500, kardan mili olmaksızın bağımsız motorlu jakar için önceden ayarlanmıştır; bu ise, spesifik teknik tekstillerin (örneğin Airbag OPW gibi) herhangi bir hız sınırlaması olmaksızın dokunmasına imkan tanıyor. Çok yüksek yoğunluklu kumaş dokuması söz konusu olunca, A9500 sınıfının en iyi sonuçlarını sağlamak için özel cihazlarla özelleştirilmiş. Itema patentli cihazlar tüketimin azaltılmasını ve üstün tekstil verimliliğini garanti ediyor.

Teknik kumaşlar, atkı atma sisteminin benzersiz çok yönlülüğü ve güvenilirliği sayesinde efsanevi ve benzersiz projektilli  P7300HP’nın uzmanlığı altındadır.  Pozitif atkı transferinin eşsizliği ve tek oluşu projektilli tarafından tahrik edilen ve eşsiz verimlilik sağlayan atkının hiçbir değişim olmadan yakalanmasına ve taşınmasına dayanıyor.

P7300HP projektili dokuma meraklılarından büyük ilgi gördü

655cm’ye kadar dokuma genişliğinde en geniş kumaşları ile tarım tekstilleri, jeotekstiller ve halı sırt kumaşları gibi yüksek özel malzemeler için yenilmemiş ve rakipsiz bir kıyaslamayı temsil ediyor. Dokuma bandı iplikleri söz konusu olduğunda, Itema’nın projektilli makinesi, piyasadaki tüm diğer atkı teknolojilerine kıyasla en yüksek performansı sağlıyor.