ITMA ASIA + CITME 2020 Başvuruları Başladı

CEMATEX Başkanı Fritz P. Mayer, “Çin pazarındaki ekonomik yavaşlamaya rağmen, Çin’in sunduğu fırsatlar, pazarının büyüklüğü nedeniyle dünyanın dört bir yanından makine üreticileri için cazip olmaya devam ediyor.”

Bölgenin önde gelen tekstil makineleri fuarı olan ITMA ASIA + CITME, Şangay’da 15 – 19 Ekim 2020 tarihleri ​​arasında Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi’nde yedinci oturumuna hazır. Fuar alanı başvuruları çevrimiçi olarak başladı.

Fuar organizatörleri CEMATEX ve Çinli ortaklarına göre, Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT (CCPIT-Tex), Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ve Çin Sergi Merkezi Grup Şirketi (CIEC) Mega Tekstil Makineleri Fuarı,  tekstil makineleri üreticileri için hareketli Çin pazarında rakipsiz bir pazarlama platformu olmaya devam edecek.

CEMATEX Başkanı Fritz P. Mayer, “Çin pazarındaki ekonomik yavaşlamaya rağmen, Çin’in sunduğu fırsatlar, pazarının büyüklüğü nedeniyle dünyanın dört bir yanından makine üreticileri için cazip olmaya devam ediyor. 2008’den beri ITMA ASIA + CITME ortak organizatöre sahip gösterisinin altı başarılı sunumunu gerçekleştirdikten sonra önümüzdeki edisyonun hem Çinli hem de uluslararası tekstil ve tekstil makineleri üreticileri için, özellikle akıllı üretim, inovatif ürün ve akıllı çözümler hizmeti sunanlar için, gelişmiş ve yeni pazarlama ve ayrıca ağ oluşturma fırsatları yaratacağından eminiz. ”

ITMA ASIA + CITME fuarının başarılı sayısal performansının, dünyanın dört bir yanındaki büyük oyunculardan önemli oranda destek alınmasında rol oynadığı Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) Onursal Başkanı Wang Shutian tarafından dikkat çekildi.

Wang Shutian, yaptığı açıklamada,“ITMA ASIA + CITME, Çin ve Asya’nın geri kalanındaki Tekstil Makineleri Fuarları için yüksek bir standart belirledi. Çin’deki fuarlar arasında yalnızca ürün üreticileri ve tekstil makineleri teknolojilerini kabul eden tek sergi. Çin’deki bütün üyelerimiz etkinliği olarak destekliyor ve ortak organizatöre sahip gösterinin Asya’daki ürünleri ve hizmetleri için uygun maliyetli bir vitrin olmaya devam etmesini sağlamak için tüm önde gelen endüstri birlikleriyle ve üyeleriyle yakın bir şekilde çalışacağız. ” dedi.

Çin’in tekstil endüstrisi dönüşümünü sürdürdüğü için, tekstil üreticileri yenilikçi çözümler üretmekte ve günümüzün zorlu küresel pazarında rekabet edebilmek için tesislerini teknolojik standartlara ulaştırmaktadır. Daha iyi teknolojik çözümler için talebin Asya’da, özellikle de Çin’de büyümesi bekleniyor.

ITMA ASIA + CITME 2020, Beijing Textile Machinery International Exhibition Co. Ltd. tarafından organize ediliyor ve ITMA Services tarafından ortaklaşa düzenleniyor. Japonya Tekstil Makineleri Birliği, fuarın özel bir partneri olarak yer alıyor.