ITMA ASYA+CITME Başarılı Bir Sunuma Daha İmza Attı

Fuara gösterilen güçlü katılım, birleşik gösterinin bölgedeki sektör lideri konumunu bir kez daha onayladı.

Bölgenin önde gelen tekstil makineleri fuarı ITMA ASIA + CITME 2018, beş gün süren heyecan verici ürün tanıtımları ve iş ağları sonrasında başarıyla sonuçlandı.

Altıncı kombine sergi, 116 ülke ve bölgeden 100 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı ve 2016 fuarına kıyasla yerli ziyaretçilerden yüzde 10’luk bir artış gösterdi. Ziyaretçilerin yaklaşık yüzde 20’si Çin dışından geldi.

Yurtdışı katılımcılar arasında Hint ziyaretçiler, tekstil endüstrisinin güçlü büyümesini yansıtan listenin başında yer alıyor. Ardından Japonya, Çin, Tayvan, Kore ve Bangladeş’ten gelen ticari ziyaretçiler, bu büyümeyi yansıtan diğer ülkeler arasında yer alıyor.

CEMATEX Başkanı Fritz P. Mayer gerçekleşen gösteri hakkında şunları söyledi: “Kombine gösteriye talep çok güçlüydü. Daha geniş nitelikli bir alıcı ekip vardı ve katılımcılarımızın çoğu iş hedeflerine ulaşabildi. Son etkinliğimizde karşılaştığımız olumlu neticeden memnunuz.”

Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) Başkanı Wang Shutian şunları ekledi: “Birleşmiş gösteriye gelen ziyaretçilerin güçlü katılımı, ITMA ASIA + CITME’nin Çin’deki endüstri için en etkili iş platformu olarak ününü güçlendirdi. Doğu ve batıdaki en iyi teknolojileri Çin ve Asya alıcılarına sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. ”

ITMA ASIA + CITME 2018’in toplam sergi alanı 180.000 metrekarelik bir alana yayılmış yedi salondan oluşuyordu. 28 ülke ve bölgeden toplam 1,733 katılımcı, otomasyona ve sürdürülebilir üretime odaklanan en son teknolojik ürünlerini sergiledi.

2018 edisyonunun başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinin ardından, bir sonraki ITMA ASIA + CITME, 2020’de Şanghay’daki Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi’nde (NECC) gerçekleştirilecek.

ITMA ASIA + CITME 2018, Çinli ortakları – Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT (CCPIT-Tex), Çin Tekstil Makineleri Birliği (CTMA) ve Çin Uluslararası Fuar Merkezi Grubu Şirketi (CIEC) ile birlikte CEMATEX’e aittir. Beijing Textile Machinery International Exhibition Co Ltd tarafından organize edilmiş ve ITMA Services tarafından ortaklaşa düzenlenmiştir.