KARL MAYER Sipariş Sistemini Genişletiyor

KARL MAYER’in Webshop Spare Parts sistemi yeni özellikler ile kullanıcılara sunuldu.

Günümüzün en yeni gelişmelerinden biri, akıllı bir telefon aracılığıyla yedek parçaların hızlı ve kolay bir şekilde sipariş edilmesini sağlayan, siparişe göre tarama işlevidir. KARL MAYER’in WEBSHOP Spare Parts uygulaması, durağan bir satın alma sistemine karşı geliştirilmiş, sürekli olarak iyileştirilen ve yenilenen bir araçtır. Başlangıçta sadece iğne üniteleri için mevcut olan bu işlev daha sonra diğer bileşenlere genişletilmesi planlanıyor. Bu işlev için KARL MAYER, CHECK PARTS uygulamasını WEBSHOP Spare Parts kolaylığı ile birleştirdi.

Bir sipariş, herhangi bir ek veri girmek zorunda kalmadan, iğne ünitesinin kontrol fişi üzerindeki veri kodu taranarak basitçe yerleştirilebilir. Taranan ürünler web mağazasının alışveriş sepetine otomatik olarak eklenir ve sipariş süreci otomatik olarak çalışır. KARL MAYER Spare Parts Departmanı Başkanı Axel Wintermeyer şu ifadelerde bulundu: “Modern ödeme yöntemleri söz konusu olduğunda Çin, bizden önde. Bu nedenle Çinli kullanıcılarımıza bu sürecimizi adapte ettik. ”

Bu yeni işlev, şirketin müşterilerine hem sipariş hem de depolama için günlük işlemleri sırasında yedek parça siparişi vermesini daha kolay hale getiriyor. Bir parça tükenirse, herhangi bir ek yönetim masrafı olmaksızın, siparişe göre tarama fonksiyonuyla, otomatik veri aktarımı kullanılarak yeniden sipariş edilebiliyor.

Seçilen ürünlere ek olarak, WEBSHOP Spare Parts, gelecekte ek teknik ürünlerin sipariş edilmesine de olanak tanıyacak. Bu kullanışlı yeni çapraz satış işlevi, yedek parça siparişi verirken müşterilere yardım ediyor.  Şirketin merkezindeki web mağazasının kullanılabilir dil sayısına Korece, Çince, Vietnamca, Endonezyaca, Tayca, Portekizce, İtalyanca ve Fransızca da eklenerek şu an 12’ye çıkarıldı.

Haziran 2018’de Japonya, büyük ilgi uyandıran kendi web mağazasını başlattı. Spare Parts Ürün Yönetim Müdürü Tetsuji Yasumura önemli müşterilerinin bu sisteme çoktan kayıtlı olduğunu dile getirdi.

“Ana müşterilerimizin çoğu zaten kayıtlı.” Diyor Tetsuji Yasumura, Yedek Parça Ürün Yönetimi Müdürü. Lansmanın başlangıcında, Japon pazarındaki birçok şirket bu kullanımı kolay çevrimiçi araç hakkında merak edilen soruların cevaplarına ulaştı.

Japon versiyonunun kurulumu ile WEBSHOP Spare Parts kolaylığı artık KARL MAYER Group’un her lokasyonunda bulunuyor. Bir sonraki değişiklikler şimdiden planlanıyor. Axel Wintermeyer, “Web mağazamıza aldığımız geri bildirimler, bu yolda devam etmemiz ve sipariş sistemimizi genişletmemiz için yeterli bir motivasyon. Amacımız, çevrimiçi yedek parça temini için “Sınıfının En İyisi” olmaktır. ”dedi.