Karl Mayer Sürdürülebilirlik Teknolojisiyle ITMA ASIA ve CITME 2018’de

15-19 Ekim 2018 tarihlerinde Şanghay Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ITMA ASIA ve CITME fuarında Karl Mayer, B11 H 4 stand alanında günümüzün mega trendleri hakkında yenileşme gösterisi ile yer alacak. Karl Mayer, yenileşme, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik gibi önemli konuların nasıl uygulanabileceğini gösterecek.

Dijitalleşme söz konusu olduğunda, KARL MAYER pazarda tartışmasız bir numara olarak öne çıkıyor. Yüksek müşteri faydası ile yeni dijital çözümlerin geliştirilmesi için Karl Mayer kısa süre önce kendi şirketini kurdu. KARL MAYER’in yeni dijital çözümleri ITMA ASIA + CITME Fuarı’nda piyasaya sürülecek.

“Cleaner.Productions”

Karl Mayer, “Cleaner.Productions” sloganı altında çok yönlü çözümlerini fuarda sunacak. Şirket, akıllı teknolojilerine bağlı olarak daha düşük enerji tüketen yeni çözgü örme makineleri ve çevre için artan avantajlarla uygulama konseptlerine sahip. Bu köklü şirket sürdürülebilirlik konusu ile ilgili, eskiden dokunmuş eşyaların çözgü-örme tekstiller tarafından ekolojik bir alternatife nasıl değiştirilebileceğini gösterecek. Bu konuyla ilgili havlu üretiminde TERRY.ECO’nun kullanımı bir örnek. Çözgü hazırlama iş birimi, minimum kaynak tüketimi ile bir boyutlandırma makinesi gösterecek.

Su, enerji ve boyutlandırma için daha az talep aynı zamanda daha az maliyet anlamına geliyor ve bu, müşteriler için daha da fazla avantaj sağlıyor. Karl Mayer sürdürülebilirlik farkındalığını yaratmak için makinenin ekolojik yönüne odaklı teknik çekirdeğini fuar süresince gösterecek. Ayrıca, ITMA ASIA ve CITME için daha iyi fiyat ve performans oranına sahip yeni bir projektör de şirket tarafından hazırlanıyor. Ticaret fuarı süresince KARL MAYER, teknik tekstiller üretimi için, kapsamlı uzmanlık alanlarını sergileyecek.

Özellikle yapı ve inşaat sektöründe KARL MAYER makinelerinde üretilen tekstil ürünleri kullanarak yeni ve kazançlı uygulama alanları açmak mümkün.

Şanghay’daki ticaret fuarı sırasında KARL MAYER, misafirlerini Changzhou’daki fabrikasında şirket içi gösterisinde yer almaya davet edecek. Burada ziyaretçiler, beş kılavuz çubukla donatılan yeni COP 5 EL’nin ve mükemmel fiyat ve performans oranına sahip dantel raschel makinelerin ve çift-raschel ve terry’deki yeni gelişmelerin performans gösterisini görme fırsatına sahip olacaklar. Ayrıca ziyaretçiler, özellikle büzgü ve çarşaf bezi pazarındaki oyuncular ve denim sektöründekiler, çözgü hazırlama işi için pazar odaklı gelişmeleri görme şansına sahip olacaklar.