Monforts, Avusturya’da 40. Üretim Yılını Kutluyor!!!

Avusturya’daki Monforts terbiye makinelerinin üretimi için kilit tesis olan Montex Maschinenfabrik, 2022’de 40. yılını kutluyor.

Avusturya’nın Karintiya’daki Lavant Vadisi’nin merkezindeki St. Stefan’da bulunan gelişmiş üretim merkezi, 1982 yılında Monforts tarafından kuruldu.

Montex fabrika müdürü Gert Hanzl, “En başından beri, iyi organize edilmiş bir kalite yönetimi ve yedek parçaların yanı sıra, yüksek hassasiyette sac işleme, lazerle kesme ve kaynaklama ve makine ve bileşenlerin ön montajı da dahil olmak üzere makine üretiminin tüm yönlerinde uzmanlaştık. servis,” dedi.

Hanzl, “Almanya, Mönchengladbach’taki Monforts araştırma ve geliştirme ekibiyle, test etme ve prototip oluşturma yoluyla en yeni fikirleri almak ve gelecekteki seri üretime hazır olmak için çok yakın çalışıyoruz” diyor. “Tasarım ve üretim yöntemlerinin sürekli geliştirilmesinde birçok yeni olasılığı tam olarak kullanıyoruz. Makineler için ilgili elektrik şalt dolapları, üretim programlarımıza göre Almanya’daki Monforts’tan tam zamanında teslim ediliyor.”

Ismarlama makineler
Seri üretilen Monforts makinelerinde standardizasyon olmakla birlikte, Montex’in teknik tekstil veya özel tekstillerdeki müşterilerin özel ihtiyaçlarına göre benzersiz tasarımlara sahip ısmarlama makineler üretmesi için giderek daha fazla çağrı yapıldığını ekliyor.

“Kanıtlanmış bileşenlerin ve dikkatle test edilmiş özel yapıların en iyi kombinasyonunu hedefliyoruz ve büyük projeleri yönetecek donanıma sahibiz.”

Endüstri standardı Montex ramözlerinin yanı sıra gevşetme kurutucuları, Thermex boyama serileri, Monfortex sıkıştırmalı küçültme serileri ve Montex®Coat kaplama üniteleri dahil olmak üzere Monforts’un ana makine yelpazesi Avusturya’daki tesiste inşa edilmiştir.

“Bu tesiste uzun süredir, hatta bazıları Montex Avusturya’nın kuruluşundan beri çalışan çalışanlarımız var, ancak bilgi birikimimizi aktarmak ve yüksek standardı sağlamak için aynı zamanda çıraklar yetiştirmemiz çok önemli. Müşterilerin Monforts sistemlerinden bekledikleri ileriye dönük olarak sürdürülüyor,” diyor Hanzl. “Avrupa’nın kalbinde olmanın en önemli avantajlarından biri, dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden biri olan İkili Eğitim Sistemidir. Bir meslek okulundaki teorik eğitimi, hem şirket içinde hem de eğitim atölyelerinde uygulamalı eğitimle birleştirir.

“Yerleşik personel ayrıca yeni beceriler geliştirmek için düzenli olarak eğitim alıyor ve herkes üretimin tüm aşamalarında yer alıyor ve çoklu görev için eğitiliyor. Bu bize esneklik ve güç veriyor.”

Monforts Genel Müdürü Stefan Flöth, “Mönchengladbach’tan meslektaşlar, Montex ekibinin 40. şirket yıldönümünü yürekten kutluyorlar” diye ekliyor. “Şirkete onlarca yıldır sahip olduğumuz iyi ve başarılı işbirliği için teşekkür ediyor ve operasyonun önümüzdeki 40 yıl boyunca bizimle çalışma başarısının devam etmesini diliyoruz.” dedi.