Picanol Techtextile Frankfurt’ta

Güvenilirlik, performans, esneklik ve tüm bunların en sürdürülebilir yolları.

Teknik Tekstiller, uzun yıllardan beri Picanol’un ürün stratejisindeki temel direklerden biri olmuştur. Rapier ve airjet dokuma alanındaki lider pazar pozisyona sahip olan Picanol, binlerce müşteri tarafından test edilen en son teknolojiye sahip dayanıklı ve yüksek performanslı makine platformları üretiyor. Picanol’un araştırma ve geliştirme üzerine yaptığı yatırımları, teknik tekstillerdeki en çeşitli uygulamalara kadar sürekli artan önemli bir dizi çözümlerle sonuçlanıyor. Bir yandan rapier ve airjet dokuma teknolojisindeki güvenilir ürün platformları ve diğer yandan teknik kumaşlar için özel çözümler hazırlayan Picanol, teknik müşterilerine bu eşsiz kombinasyon çerçevesinde, tüm dünyanın en iyilerini sunmaya hazırlanıyor.

Picanol, Techtextil sırasında, geniş dokuma (540 cm’ye kadar), ağır dokuma, tarımsal tekstil, halı kaplama, kaplama kumaşları, para-aramidler ve lastik kordon alanında en yeni çözümlerini sunacak.

Aynı zamanda Picanol NV, B21 standında, 3. salonda bulunan “Belgian Lounge” a katılacak. Bu etkinlik, Haziran ayında Barselona’da düzenlenen ve Picanol makinelerinin de gösterileceği ve zorlu Teknik Kumaşlar üreteceği ITMA fuarı için de önemli bir basamak olarak görülüyor.

Şirketin uluslararası satış uzmanları, fikirlerini ve devam eden projeleri görüşmek üzere mevcut müşterileri, potansiyel müşterileri ve ortaklarını ağırlamak üzere fuarda hazır bulunacak.