PİCANOL Techtextil 2019’a Katılacak

Picanol danışma standıyla 26 – 28 2019 tarihleri arasında Kuzey Carolina, Raleigh ‘da gerçekleşecek olan Techtextil 2019’da yer alacak. (Booth 1636)

Picanol’un tarihi Amerikan tekstil endüstrisi ile açıkça iç içedir. Picanol kendi organizasyonu olan Picanol Amerika’yı 1 Şubat 1966 tarihinde kurdu. O zamandan beri, Picanol, Amerikan dokuma fabrikalarına on binlerce dokuma makinesi kurduğu için Amerika, her zaman büyük stratejik öneme sahip bir pazar olduğunu kanıtladı. Yıllar geçtikçe, teknik kumaş segmenti bölgede çok baskın bir alan haline geldi ve burada düzenlenen Techtextil’i Picanol için önemli bir fuar haline getirdi.

Picanol, yalnızca rapier ve airjet dokuma makinelerini Techtextil 2019’da tanıtmakla kalmayacak, aynı zamanda 18.000 metrekarelik tesisten birçok müşterisine sunduğu kapsamlı hizmet ve desteği de sunacak. Bunların arasında eğitim, elektronik onarımlar, yeni makinelerin kurulması ve çalıştırılması, tekstil teknik desteği, yedek parçalar ve dokuma yükseltmeleri, Picanol ekibinin ziyaretçilerle görüşeceği en kritik hizmetler yer alıyor.