Reiners + Fürst ITMA 2019’da Yeni TURBO-S Ringlerini ve Kopçalarını Sunacak

Reiners + Fürst, müşterilerini ring iplik eğirme prosesinin verimliliğini optimize eden inovatif çözümler ile buluşturuyor.

Reiners + Fürst, uzun bir geleneğe sahip olan ve bir aile işletmesinin 4. nesli tarafından işletilen birinci sınıf iplik bilezikli eğirme ve kopçalarının lider üreticileri arasında yer alıyor. Reiners + Fürst’ün buluşları, genişletilmiş hizmet ömrü boyunca en yüksek verim ve iplik kalitesi sağlayarak, bilezikli eğirme tarihinde önemli bir kilometre taşı özelliği taşıyor.

Şirketin yeni TURBO-S eğirme bileziği, kopça temas bölgesinde film yağlama oluşumunu önemli ölçüde artıran özel olarak tasarlanmış bir yüzey yapısı ile donatılmıştır. Bu tanınmış TURBO bileziğinin Alman ring ve kopça üreticisi Reiners + Fürst öncülüğünde daha da geliştirilmesi yeni bir dönüm noktası yarattı. Bu başarı şirketin 30 Mio ünite TURBO halkasını monte ederek müşterilerine katkıda bulunmasını sağladı.

Aynı zamanda Reiners + Fürst, ITMA 2019’da yüksek hızlı bilezikli eğirme için yeni kopçalarını da sunacak. Son kullanıcılar, aynı zamanda kopça değişikliklerden sonra olabilecek en iyi iplik kalitelerinden ve en düşük alıştırma sürelerinden yararlanabilecek. Reiners + Fürst müşterileri genellikle her bir uygulamanın optimize edilmiş eğirme koşulları için benzersiz kopça yüzey işlemlerinden faydalanan ring eğirme makinelerinin en yüksek verimlerini elde ediyorlar.

Reiners + Fürst Genel Müdürü, Benjamin Reiners sundukları avantajlar hakkında şöyle diyor:”Yeni TURBO-S ringleri, mükemmel iplik kalitesi parametreleri ile birlikte kritik koşullar altında en yüksek hızlarda bile son derece stabil çalışma davranışı, en düşük iplik tüylülüğü ve iplik tipi değişiminin ardından sentetik elyaflar için bile çok hızlı adaptasyon gibi birçok avantaj içeriyor.”

Reiners şu eklemelerle devam etti:“Bir aile şirketi olarak yaklaşık 75 yıldan beri bu pazarda olmaktan gurur duyuyoruz. Özellikle piyasa koşullarının gittikçe daha talepkar hale geldiği günümüzde, tüm dünyadan aldığımız olumlu müşteri geri bildirimleri, yaptığımız işin karşılığını aldığımızı gösteriyor.”