Swissmem ITMA Barcelona Öncesi Dünya Basınını Luzern’de Ağırlıyor

İsviçre Tekstil Makinacıları Birliği (Swissmem), İsviçre, Hotel Montana’da düzenlediği bir davet ile basın dünyasına konferans verecek.

Swissmem tarafından düzenlenen konferans 28 – 30 Mart tarihleri arasında üç gün boyunca sürecek. Açık oturum ve sunumların yer alacağı davette tekstil dünyasına yön veren önemli tekstil teknolojileri firmalarının yer alacağı bildirildi.

Etkinliği yakından takip eden Textile Planet Dergisi’nin Baş Editörü Yusuf Akbolat son gelişmeleri tekstil sektörüyle buluşturmak için yer alan önemli basın davetlileri arasında.

Konferansın ikinci gününde sabah saatlerinde gerçekleşecek sunumlarda sırasıyla Benninger AG, Santex Rimar AG, Loepfe AG, Rotorcraft AG, Luwa AG şirketleri sahne alacak. Öğle saatlerinde ise Uster Technologies AG, Amsler Tex AG, Retech AG, Heberlein AG, Rieter AG (incl. Graf & Cie AG, Bräcker AG; SSM AG) şirketlerinin sunumlarını gerçekleştirmeleri planlanıyor.

30 Mart tarihindeki programda, Saurer AG (incl. Saurer Embroidery AG), Autefa (İsviçre) AG, Jakob Müller AG, Zeta Datatec AG, Rüti Textil AG, Stäubli AG şirketlerinin sunumlarına yer verilecek. Sunumlardan sonra bir açık oturum gerçekleştirilecek ve ardından konferansa son verilecek.