Truetzschler ile Dakikalar İçinde Dijitalleşme

Truetzschler’in My Wires uygulaması ITMA 2019’daki tanıtımından sonra, 22 ülkeden yaklaşık 400’den fazla kullanıcıya sahip oldu.

Akıllı makinelerden dijital işletme izleme ve servis tekliflerine kadar Truetzschler, prosesleri daha kolay ve daha verimli hale getiren bir dizi çözüm geliştirdi. Bu çözümlerin içinde şirketin en yeni uygulaması My Wires yer alıyor. Uygulama, giyim yönetimi ile ilgili tüm görevleri dijital olarak yönetmeyi kolaylaştırıyor. Barselona’daki ITMA 2019’daki tanıtımından sonraki ilk haftalarda, 22 ülkeden 400’den fazla kullanıcı My Wires uygulamasını aktif olarak kullanmaya başladı.

Taraklama tellerinin aşınmasını takip etmek söz konusu olduğunda, birçok üretici hala kalem ve kağıda güvenmektedir. Çalışanlar her gün tarak makinasının kaç gün çalıştığını manuel olarak not ediyor. Bu izleme yöntemi güvenilir olmamakla beraber çok fazla çalışma anlamına gelir ve hiç kimse gerçek zamanlı olarak bu çalışmaya erişemez. Tel yönetimi nasıl basitleştirilir? My Wires uygulaması ile bu kolay hale getiriliyor.

Peki nasıl çalışır?

My Wires, üreticiden bağımsız olarak tüm kartlar ve teller için aşınmayı otomatik olarak ve müşterilerin ihtiyaçlarına göre takip eder. Yeni kabloları tarayarak otomatik bir izleme başlatacaktır. Kullanıcılar, bir telin değiştirilmesi gibi, yaklaşan önemli durumları hatırlatmak için push bildirimlerini devreye sokabilirler. Bu sayede gelecek ay için bakım planlamak ve sipariş listeleri oluşturmak mümkün hale gelebilir.

Üstün kalite için bir başlangıç noktasına mı ihtiyacınız var?

Truetzschler, kartlar ve giyecekleri arasındaki etkileşim konusunda bilgisini geliştirdi. My Wires, halihazırda içinde olan premium ortak Truetzschler Card Clothing’in bakım önerilerine sahiptir. Müşteriler, en iyi kişisel sonuçlarına ulaşmaları durumunda, uygulamadaki önerileri özel ihtiyaçlarına göre ayarlayabilirler. Uygulamadaki anlık bildirimler, yaklaşan hizmetlerden haberdar eder.

Truetzschler hesabınızın avantajları

Ücretsiz My Identity hesabının sahipleri ( https://myidentity.truetzschler.com/ ) artık avantajlarını birleştirebiliyor. İlk olarak, My Identity kullanıcıları web mağazasına erişebilir ve hizmete alındıkları sırada makinelerinin yedek parça listesine erişebilirler. Kullanıcılar, My Wires ile aynı giriş bilgilerini kullanabiliyor ve başka bir şifre hatırlamak zorunda kalmıyorlar. Aynı zamanda tüm kullanıcılar, projeler, kartlar ve teller My Wires’da Kolay Kurulum olarak kullanılabiliyor. Böylece tüm kablo yönetimi süreçlerini birkaç dakika içinde dijitalleştirebiliyorlar.

Kolay sipariş

Müşterinin önümüzdeki ayın veya yılın yaklaşan siparişlerini planlaması gerekiyorsa My Wires uygulaması ona, doğru ürün numaralarını listeleyen ihraç edilebilir bir zamanlama sağlayacaktır. Bu, daha iyi bir genel bakış ve daha hızlı bir satın alma süreci sağlayabilir.

Cloud tabanlı çözüm

Uygulamanın dijital önerileri cloud tabanlıdır ve son derece güvenlidir. Truetzschler şirketi müşterilerine en yüksek güvenlik standartlarını vaat ediyor.