USTER® QUALITY EXPERT İş Yükünü Azaltıyor

Esquel, USTER® QUALITY EXPERT’in entegre veri analizinden faydalanıyor.

Bir şirketin tanınmış bir “endüstri lideri” konumuna ulaşması, özel bir odak gerektiriyor. Maksimum verimlilik için sabit bir düzen, optimize edilmiş kalite ve toplam müşteri memnuniyeti ile bu konumu korumak daha da zordur. Çinli Esquel şirketi bu özelliklere tam olarak sahip olduğunu gösteriyor. İnovatif proseslere ve iş yöntemlerine olan bağlılığı Esquel şirketini, dünya standartlarında veri analizi ve şeffaflık yoluyla mükemmel kalite ve verimlilik sunan Uster Technologies için ideal bir ortak haline getiriyor.

Xinjiang Esquel Textile Co., Ltd. Genel Müdürü Li Guanghai konu ile ilgili olarak “Esquel ve USTER arasında yıllarca devam eden işbirliği sürecinde her iki şirketin de çok ortak noktası olduğunu öğrendik: Kalite arayışını paylaşıyoruz” dedi.

Bu öyle gösteriyor ki Esquel, sadece müşterilerinin kalite gereksinimlerini karşılamayı amaçlamakla kalmıyor, aynı zamanda onların proseslerini iyileştirmeye ve kaynakların optimum kullanımıyla sabit bir ürünü garanti etmeye çalışıyor. Esquel, diğer firmalara karşın iplik üretiminde kalite kontrolüne önem veriyor ve USTER® STATISTICS sayesinde kaliteyi kontrol edebiliyor.  Yüksek kalite standartları ve USTER® sistemlerine yapılan yatırımlar, Esquel’i sertifikalı USTERIZED® işletmesi olarak tanımlandırıyor. Bu kalite damgası, bir işletmenin düzenli denetimlerden geçtiğini ve sürekli yüksek kalitede ipliği döndürdüğünü ortaya koyuyor.

Gelecek: bağlanın ve önleyin

Esquel, USTER ile olan işbirliğini rekabette öne çıkmak için kullanıyor. Mevcut durum kontrol edilerek, üretimin optimize edilmesi şimdiyi, şeffaflığı tüm üretim üzerinde birleştirmek ise geleceği ifade ediyor. Bu, üretimden elde edilen gerçek zamanlı bilgileri veri analizi ile bütünleştiriyor. Bu şekilde, önceki üretim aşamalarında, makinelerin durdurulmasından veya son ürünün arızalı olmasından çok önce olası hatalar ortadan kaldırılabiliyor. Bu önleyici faaliyet, tüm üretim döngüsünün gelecekteki sonuçlarını iyileştiriyor.

Burada Esquel, olumlu deneyimini Kalite Yönetimi PlatformuTM ile paylaşabilen, yenilikçiliğin ön saflarında yer alıyor. Bağlantısız laboratuvar cihazlarından gelen bilgileri ayrı ayrı işlemek yerine USTER® QUALITY EXPERT verileri birleştiriyor. Genel Müdür konu hakkında, “Artık laboratuvar ve hat içi testleri birleştirerek hammaddeden ipliğe kadar tüm verileri bir araya getirebiliyoruz. Bu, daha hızlı yanıt vermemizi, üretim sırasında tepki vermemizi ve sonuçta tutarlı kaliteyi garanti etmemizi sağlıyor. ”diyor.

Kalite yöneticisine yardım

Kalite Kontrol ve Güvence Departmanı Yardımcısı Hai Yang için USTER® QUALITY EXPERT ile birlikte çalışmak tüm ekibi için zaman tasarrufu sağlıyor. Yang, görüşlerini şu şekilde ifade etti: “Tüm verileri tek bir sistemde birleştiren USTER® QUALITY EXPERT, laboratuvar personelimizin iş yükünü önemli ölçüde azaltıyor. Assistant Q’nun önerileri ve ipuçları günlük işlerimi çok daha kolay hale getiriyor – veri girişi ve değerlendirmesi için iş yüküm çok azaldı ve hatta uzun vadeli kalite eğilimlerini bile belirleyebiliyorum.”

Bu, Esquel’in sürekli yüksek kalite seviyesine kadar iplik üretmesini sağlıyor. Ayrıca, Yönetim Platformu’na da gönül rahatlığı veriyor. Yang sözlerine şöyle devam etti, “USTER® MOBILE ALERTS, sorunları eskisinden çok daha hızlı çözmeme izin veriyor. Nerede olursam olayım, sisteme bağlanabiliyor ve her şeyin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebiliyorum – veya değişiklik olursa hemen müdahale edebiliyorum.” Bu, 7/24 çağrıda bulunan ve aynı anda birçok farklı yerde olmaları gereken yoğun kalite yöneticileri için büyük bir rahatla sunuyor.

Daha yüksek verimlilik, daha yüksek sürdürülebilirlik

1978’deki kuruluşundan bu yana, Esquel pazar liderliği hedefini daima insanlara ve çevreye özen gösterme taahhüdü ile ilişkilendirmiştir. Esquel, Uster Technologies’de kalite ve sorumluluğa odaklanan uzun vadeli bir ortak buldu.

Esquel, tüm konuların dikkatli bir şekilde kullanılmasının yanı sıra, bunlara tepki vermek yerine kalite sorunlarını önleyerek verimlilik kazanımlarını amaçlayan bir şirkettir. Ancak bu hedefler tek başına hikayenin sonu değildir, çünkü şirket, personeli için çalışma koşullarını iyileştirmeye ve genel çevresel etkisini azaltmaya eşit öncelik veriyor.

Her iki Esquel yöneticisi de kalite hedeflerine yatırım yapmanın, bu hedeflere ulaşmayı amaçlayan tekstil şirketlerinin gelişimi için çok önemli olduğu konusunda hemfikir. Li, bununla ilgili olarak,“Kalite yönetimi kabiliyetlerimizi geliştirmeye devam edebilmemiz için USTER ve Esquel arasındaki işbirliğini genişletmek istiyoruz” diyor.